Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Petrović ljut na Ivanova

Autor: Z L

05.12.2008. 23:00
Petrović ljut na Ivanova

Foto: Zadarski list (FoNet)



Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je nakon pobjede nad Zadrom kako je presudila koncentracija njegove momčadi, koja se nije predala iako je cijelo vrijeme morala stizati rezultat.
– Zadar je odlična napadačka ekipa, koja se lijepo pripremila za meč s nama. Odigrali smo slabu obranu u prvom poluvremenu, ali je u drugom bilo mnogo bolje, imali smo timski pristup i sveli ih na zaista mali broj poena. Imali smo šut za dva poena 60 posto, 17 asistencija i samo 11 izgubljenih lopti. Raduje me što smo takvu statistiku ostvarili jureći vodstvo protivnika, rekao je Pešić.
Aco Petrović bio je iznimno ogorčen igrom Dejana Ivanova.
– Igrali smo dobro 33-34 minute, ispoštivali sve što smo se dogovorili, a onda je Dejan Ivanov pomislio da je on taj koji treba riješiti utakmicu. Napravio je nekoliko grešaka, do tada odlični Hrvoje Perić počeo je šutirati preko ruku Robertsa i tu smo izgubili.
Petrović je upitan da prokomentira što se događalo sa Zadrom u seriji 17:0.
– Prije mislim da smo mi poklonili Zvezdi pobjedu, nego da su nas nadigrali. Počeli smo igrati nerezonski napad, oni su samo koristili naše greške.
Aco  je čestitao Zvezdi na zasluženoj pobjedi.
– Dok smo igrali timski, bili smo u vodstvu. Međutim, kada smo počeli srljati u napadu, došlo je do preokreta i na kraju smo poraženi.