Treće pa - kći

Slika korisnika admin
kcer_sampanjac
Nenad MARČINA
Na poklopcu motora crnog lincolna natočio se Dom Perignon

Dok drugi roditelji rođenje djeteta obilježavaju uobičajenim darovima, bombonjerom i buketom cvijeća, rođenje kćeri Kristine majka Aida i otac Dragi Lukić proslavili su na neobičan način. Na izlazu iz bolnice pred novopečenom majkom pojavila se crna limuzina lincoln.

Lakej i vozač ove osam i pol metarske limuzine, Pave Kegalj, vlasnik turanjskog restorana „Dvanaest apostola" zaželio je dobrodošlicu prinove Kristine u obitelj Dragija Lukića otvaranjem botelje francuskog šampanjca Dom Perignona.

Inače, o ovoj bibinjskoj obitelji Zadarski list je pisao u više navrata. Radi se o ribarima, višestrukim šampionima, dobitnicima vrijednih nagrada u godišnjoj akciji Najribar za područje Zadarske županije, s ulovima poput bucana teškog 150 kilograma ili lignje od 2, 25 kilograma.

- Bog nam je uslišio molitvu i nakon dvojice sinova na svijet je došla i Krstina. Pa kako da se ne radujemo!, kaže raspoloženi otac Dragi, prepričavajući događaje u posljednjih 48 sati.

- U posljednja dva dana nisam oka sklopio, već s društvom, uz pomoć harmonikaša Bače i njegovog prijatelja gitarista, pivam i slavim rođenje kćeri. Za zdravu atmosferu u mojoj obitelji zaslužna je moja "lipota", supruga Aida - kaže Dragi Lukić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno