Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Treće pa – kći

Autor: Nenad Marčina

05.12.2009. 23:00
Treće pa – kći

Foto: Nenad MARČINA



Dok drugi roditelji rođenje djeteta obilježavaju uobičajenim darovima, bombonjerom i buketom cvijeća, rođenje kćeri Kristine majka Aida i otac Dragi Lukić proslavili su na neobičan način. Na izlazu iz bolnice pred novopečenom majkom pojavila se crna limuzina lincoln.
Lakej i vozač ove osam i pol metarske limuzine, Pave Kegalj, vlasnik turanjskog restorana „Dvanaest apostola” zaželio je dobrodošlicu prinove Kristine u obitelj Dragija Lukića otvaranjem botelje francuskog šampanjca Dom Perignona.
Inače, o ovoj bibinjskoj obitelji Zadarski list je pisao u više navrata. Radi se o ribarima, višestrukim šampionima, dobitnicima vrijednih nagrada u godišnjoj akciji Najribar za područje Zadarske županije, s ulovima poput bucana teškog 150 kilograma ili lignje od 2, 25 kilograma.
– Bog nam je uslišio molitvu i nakon dvojice sinova na svijet je došla i Krstina. Pa kako da se ne radujemo!, kaže raspoloženi otac Dragi, prepričavajući događaje u posljednjih 48 sati.
– U posljednja dva dana nisam oka sklopio, već s društvom, uz pomoć harmonikaša Bače i njegovog prijatelja gitarista, pivam i slavim rođenje kćeri. Za zdravu atmosferu u mojoj obitelji zaslužna je moja “lipota”, supruga Aida – kaže Dragi Lukić.