Sv. Nikola posjetio zadarsku Pedijatriju

Slika korisnika valentinam
Udruga HVIDRA organizirala darivanje djece
Ova akcija traje već 12 godina i svake godine pripremimo oko 50 darova u kojima su slatkiši i igrače, a razvrstani su i prema uzrastu
Arif SITNICA
Posjet svetog Nikole uljepšao mu je boravak u bolnici

Sveti Nikola ujutro je došetao na Pedijatriju zadarske bolnice gdje je darivao male bolesnike te im tako uljepšao boravak i liječenje.

Dolazak sv. Nikole organizirala je zadarska HVIDRA, čiji su članovi donijeli 50-ak poklon paketa namijenjenih najmlađima.

- Ova akcija traje već 12 godina i svake godine pripremimo oko 50 darova u kojima su slatkiši i igrače, a razvrstani su i prema uzrastu. Poklon pakete prvo podijelimo djeci koja su na bolničkom liječenju, pa smo tako prvo došli na pedijatriju, nakon čega ćemo proći i ostalim odjelima u bolnici gdje se liječe djeca. Potom ćemo pakete podijeliti i ostaloj djeci koja danas dođu u bolnicu, a sve sa željom da djeci vratimo osmjehe na lica djeci koja danas ne mogu biti u kući, rekao je Klaudio Vidaić, podpredsjednik HVIDRA-e. Istaknuo je kako žele omogućiti djeci da kućama ponesu lijepe uspomene kako bi kad narastu i ona na isti način vraćala drugima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno