Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zadarska košarkaška reprezentativka Monika Vojvodić izabrana za Kraljicu medija na izboru za Kraljicu Hrvatske

06.12.2018. 10:10
Zadarska košarkaška reprezentativka Monika Vojvodić izabrana za Kraljicu medija na izboru za Kraljicu Hrvatske


Ema Gračan je Kraljica Hrvatske 2018. godine. Predstavnica Primorsko-goranske županije, srednjoškolka iz Lovrana, time je uspješno krenula stopama majke Daniele koja je 1990. godine postala Kraljica Jugoslavije, a potom i Kraljica svijeta.
U izbor Kraljice Hrvatske stigla je zahvaljujući pobjedi u izboru Kraljice Jadrana.
Prvom princezom proglašena je Sonja Lončar iz Siska, dok je Druga princeza postala Klara Krizmanić iz Rovinja.U izboru održanom u rovinjskom hotelu Lone sudjelovalo je dvanaest djevojaka. Titulu Kraljice osobnosti ponijela je Anita Tepeš, Kraljica medija postala je Monika Vojvodić, Kraljica fotogeničnosti je Dea Brajković, a Kraljica elegancije Tena Tomljanović.
Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja: u svečanim haljinama svjetske modne kuće Sherri Hill, potom u raskošnim vjenčanicama salona Biba iz Pule i Rijeke te u kupaćim kostimima domaćeg brenda Rivage Line. Izbor su vodili Mario Sedmak i Mirna Maras, a u zabavnom djelu programa nastupili su: Colonia, Neno Belan i plesna skupina Megablast.
Kraljica medija je 18 – godišnja, 180 cm visoka Tuzlanka zadarskih korijena (djed joj je Zadranin) i hrvatska košarkaška  reprezentativka Monika Vojvodić,  donedavna košarkašica Dubrave BLC koja je proteklog ljeta sudjelovala i na izboru Miss Zadarske županije gdje joj je umalo izmaknula ta titula. Ona je, naime, u Ninu, izabrana za prvu pratilju, ali joj je strogi žiri dodijelio i titulu Miss simpatičnosti te se tako s izbora vratila s dvije lente. Ljepša od nje bila je samo Mia Štulić iz Nina, a Monika se nakon izbora i jednog novog iskustva vratila košarci i to u žuti dres Splita s kojim juriša na naslov prvakinja Hrvatske.
Moniku već 8. prosinca možemo gledati u dvoboju s njenim nekadašnjim matičnim klubom ŽKK Zadar u Maloj dvorani SC Gripe u Splitu.