Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

»Dajem više izjava nego Leo Messi, nisam ja naučio na to«

07.01.2021. 15:11


Nasmiješenim suncem nagrađuju se najuspješniji u ostvarenju turističke sezone, a dodjeljuje se već osamnaestu godinu za redom. Akciju provodi gradonačelnik u suradnji s gospodarskom i obrtničkom komorom, turističkim zajednicama Županije i Grada, Udruženjem obrtnika Zadar i Udrugom zadarskih ugostitelja. Cilj je motiviranje za pružanje što kvalitetnijih usluga, za poticanje međusobne konkurencije u uređenju objekata i razine usluga, te naposljetku, kao rezultat svega, prezentiranje grada Zadra na način dostojan njegove tradicije, povijesnog i kulturnog značaja te zahtjeva sadašnjeg vremena.
Priznanje za najboljeg čistača dobio je Šime Stručić koji je zaposlen u Čistoći od 2014. godine.
Nazvali smo Šimu koji je odmah pokazao svoju duhovitost i skromnost.
– Dajem više izjava nego Leo Messi. Nisam ja naučio na to, našalio se odmah Šime.
Ali naravno, ponosan je na priznanje. Kako kaže, ima mnogo dobrih kolega, kao i onih koji rade dulje nego on pa mu je čast biti najbolji među tako dobrima.
– Volim svoj posao, ja radim u svom Kožinu, među svojim ljudima. Drago mi je napraviti nešto za svoje mjesto, istaknuo je Šime.
Kao i u svakom poslu, ima boljih, ali i težih dana. Sezona je nešto nezgodnija jer ima više posla, a valja paziti prilikom rada na prometnicama kada je gužva kako ne bi došlo do nesreća.
– Čast mi je, zahvaljujem svojim šefovima, onima koji su moj rad prepoznali, Gradu Zadru, kao i kolegama koji su mi čestitali, zaključio je Šime dodavši kako uvijek nastoji biti dobar i kolega i radnik. (D. BABIĆ)