Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 8. do 10. veljače

06.02.2012. 23:00
Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 8. do 10. veljače


Nepovoljan vremenski utjecaj sutra će malo oslabiti pa će tegobe od kojih su meteoropati patili prethodnih dana oslabjeti. Upozorava se na primjerenu zaštitu od hladnoće i vjetra na Jadranu
Biometeorološke prilike bit će nepovoljne iduća tri dana, a građani se upozoravaju da se primjereno zaštite od od hladnoće, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod u biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku od 8. do 10. veljače.
Nepovoljan vremenski utjecaj sutra će malo oslabiti pa će tegobe od kojih su meteoropati patili prethodnih dana oslabjeti. Upozorava se na primjerenu zaštitu od hladnoće i vjetra na Jadranu.
U četvrtak će biometeorološke prilike biti razmjerno nepovoljne. Zbog jake hladnoće upozoravaju se građani na primjerenu zaštitu i što kraći boravak na otvorenom, posebno kronični bolesnici s problemima u krvožilnom i dišnom sustavu.
Utjecaj nepovoljnih biometeoroloških prilika nastavlja se i u petak, osobito na Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru. Meteoropati će se žaliti na tegobe sa snom, razdražljivost, glavobolju i bolove na mjestima ranijih ozljeda, a i dalje se upozorava na primjerenu zaštitu od hladnoće.