Elemental poslao fotografije isprike

Slika korisnika admin

Zbog snijega i očajnih uvjeta na cestama iz kontinenta prema Dalmaciji dugoočekivani koncert benda Elemental u Maraschino baru, koji je trebao biti održan u petak, odgođen je za dva tjedna. Remi i Shot stoga su na Facebook profilu benda objavili fotografije na kojima se ispričavaju publici i najavljuju novi datum koncerta u petak, 20 veljače.

- Sorry Zadar! Snijeg je presudio!, napisao je Shot, dok je Remi uz ispriku navela i da im je jako žao.

Iako je zbog snijega zadarski koncert odgođen, dan prije njega na kućnom tulumu predstavili su novi singl i spot za pjesmu "Goli i bosi" koja najavljuje novi album te je kako kažu, nastavak je pozitivne filozofije benda. Na tulumu su pred stotinjak dobro raspoloženih ljudi odsvirali novi singl te im i premijerno prikazali novi spot, a uz to i proslavili nominaciju za Porina u kategoriji najboljeg videospota za pjesmu "Bolji si".

- Pjesma „Goli i bosi" je oda za mlade ljude diljem cijelog Balkana kojima Elemental još jednom ponavlja da će sve biti u redu. Unatoč tome što i dalje svi živimo iz dana u dan, stihovi pjesme su ovdje kako bi vas podsjetili na snagu koju nosite u sebi i vratili vam osmijeh na lice, opisali su pjesmu.

Pjesma "Goli i bosi" od ponedjeljka će se vrtiti na domaćim i regionalnim radijskim postajama, a premijera spota zakazana je za ponedjeljak u 20 sati na MTV-ju. (B. K.)

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno