Sinovčić na slobodi: "U zatvoru je bilo ugodno, a ja sam bil ka' ovaj snig"

Slika korisnika admin
PIXSELL

Nakon puna dva mjeseca istražnog zatvora Reno Sinovčić  jučer je napustio Remetinec. U 10.30 sati Sinovčić je u nazočnosti odvjetnika sutkinji istrage Županijskog suda u Zagrebu Jadranki Mandušić  obećao i potpisao da na slobodi neće ometati daljnji tijek sudskog postupka. Osim njegova osobnog jamstva, u zalog je dao i nekretnine u vrijednosti od 20,7 milijuna kuna.

Po izlasku iz zatvora Sinovčić je pred televizijskim kamerama rekao  kako mu je u zatvoru bilo 'vrlo ugodno'. U ćeliji se, svjedoči, družio sa  šestoricom zatvorenika, "igrali su jamb i fino se odmarali". Priznao je kako je sreo i bivšeg premijera Ivu Sanadera u zatvoru. Međutim, nije htio  otkrivati detalje razgovora.

- Ja vjerujem u institucije ove države, vjerujem u pravni poredak, u  ovaj sud, sud je taj koji će to riješiti. U njega vjerujem, vjerujem u Boga i  to će biti od strane suda riješeno, ne nadam se masakru od strane suda.  Znači sigurno ću dokazati svoju nevinost - da sam nevin i da sam na političkoj razini zatvoren ovdje unutra, rekao je Sinovčić za HRT.

- Ne brinem se ni oko čega jer nisam kriv. Novinari moraju pisati crno,  ali ja sam bil' ka' ovaj snig, kazao je Sinovčić RTL-u, aludirajući na  snježni prekrivač na izlazu iz Remetinca.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika azgoldy
Hrvati sve opraštaju - osim uspjeha !! Meni se smiju jer sam različit ali ja sam smijem jer ste svi isti !