Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Obilježena godišnjica smrti Tomislava Ivčića

06.03.2011. 23:00
Obilježena godišnjica smrti Tomislava Ivčića


U povodu 18.  obljetnice smrti legendarnog  zadarskog pjevača Tomislava  Ivčića, izaslanstvo Kluba zadarskih studenata položilo je  vijenac na njegovo posljednje počivalište  na zagrebačkom Mirogoju. Studenti su ujedno posjetili grob još jednog zadarskog  velikana,  onog  košarkaškog, Kreše Ćosića.
– ‘Naše velikane nikad ne  zaboravljamo. Svake godine smo na Mirogoju, i barem na  ovaj način pokušavamo Tomislavu i Kreši odati priznanje za ono što su napravili za  Grad Zadar, ali i Hrvatsku.  Drago mi je da je iz godine u  godinu s nama sve više novih studenata, što znači da mlade  generacije također cijene njihovo djelo’, istaknuo je predsjednik Kluba zadarskih studenata Tomislav  Šimičević.
Godišnjica smrti Tomislava Ivčića obilježena je proteklog vikenda i u Zadarskom klubu u  Zagrebu, gdje je održana večer sjećanja pod  nazivom “Kalelarga u Kukuljevićevoj”. U klubu se okupilo pedesetak mlađih, ali i starijih članova koji su tijekom cijele večeri uživali u brojnim hitovima legendarnog Ivčića.