Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Luka Modrić: Ovo je jedan od najvažnijih pogodaka u karijeri!

Autor: Marko Cvijanović

06.03.2013. 23:00
Luka Modrić: Ovo je jedan od najvažnijih pogodaka u karijeri!

Foto: FAH



Presretan sam! Uživao sam u svakoj sekundi. Pobijedili smo na teškom gostovanju i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka. Da, može se reći da je moj gol promijenio tijek utakmice – kaže Luka Modrić


Valjda iznad njegova imena više neće biti upitnika. Ne bi smjelo biti poslije utakmice koja će još tjednima biti top tema nogometnih ćakula od Urala do Pirinejskoga poluotoka. Luka Modrić je najzaslužniji što u Madridu svi pričaju o Decimi. Poslije pobjede nad Manchester Unitedom (2:1) u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i plasmana Reala u četvrtzavršnicu elitnoga europskoga klupskoga nogometnoga natjecanja u Teatru snova, u “kraljevskom klubu” opravdano su počeli snivati o – desetom naslovu europskoga prvaka.
– Presretan sam! Ovo je jedan od najvažnijih golova u mojoj karijeri. Uživao sam u svakoj sekundi. Iako nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, u drugom smo dijelu zabili dva gola, pobijedili na teškom gostovanju i plasirali se u četvrtfinale Lige prvaka. Da, može se reći da je moj gol promijenio tijek utakmice – kaže Luka Modrić koji je u tjednu iz snova slavio tri velike pobjede s Realom. Dvaput Barcelona i Manchester United. Za pamćenje.
U superlativima je o Luki govorio jučer i Mourinho.
– Modrić će obilježiti ovogodišnju Ligu prvaka! Luka će se brzo prilagoditi i navijači će ga obožavati, siguran sam u to. Doveli smo ga, jer želimo još više trofeja. Talentiran je i trkački jak. Pravi momčadski igrač koji nam daje magiju.