Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Mikin: Je li Biserku Belić smijenila izjava njezina supruga Nebojše Belića?

Autor: Nives Rogoznica

06.03.2013. 23:00
Mikin: Je li Biserku Belić smijenila izjava njezina supruga Nebojše Belića?

Foto: PIXSELL



Biserku Belić smijenio njezin suprug Nebojša Belić koji je kao bivši direktor KK Zadar prozvao Vrančića i Kalmetu da su najodgovorniji za loše stanje u KK Zadra. Da nije možda to utjecalo na ovaj izbor – Željko Mikin


Za novu ravnateljicu Dječjeg vrtića “Radost” odlukom Gradskog vijeća imenovana je Marijana Miočić. Ovakvu odluku Upravnog vijeća vrtića podržala je vladajuća većina, dok je suzdržan bio nestranački vijećnik Željko Predovan, a vijećnici SDP-a i vijećnica HNS-a Vesna Sabolić nisu sudjelovali u glasovanju. Vijeće je jednoglasno donijelo odluku o prihvaćanju ostavke Marije Obad, koja je obnašala dužnost predsjednice, na članstvo u Upravnom vijeću i o imenovanju Smiljane Zrilić članicom ovog tijela.
Razlog opozicijskog nesudjelovanja u donošenju ove odluke iznio je SDP-ov vijećnik Željko Mikin, član Odbora za izbor i imenovanja Gradskog vijeća, koji je izrazio sumnju da su nezakonite radnje i politička osveta doveli do toga da dosadašnja ravnateljica Biserka Belić nije reizabrana na dužnost ravnateljice.
– Dosta se ljudi pita i pretpostavlja da je, mimo svih kriterija, Biserku Belić smijenio njezin suprug Nebojša Belić koji je kao bivši direktor KK Zadar prozvao Vrančića i Kalmetu da su najodgovorniji za loše stanje u KK Zadra. Da nije možda to utjecalo na ovaj izbor? U pismu Marije Obad stoji kako je članica Upravnog vijeća Renata Stipanov, koja je dala treći glas za izbor Marijane Miočić, uz dva glasa koja su kao predstavnici Grada Zadra dali Lenkić i Glavaš, svoj glas dala iz razloga što se boji za svoje najmilije, rekao je Mikin kojeg je predsjednik Vijeća Živko Kolega (HDZ) pozvao da, ukoliko ima takvih saznanja prijavu podnese nadležnima.