Festival vjenčanja otvoren prosvjedom ljubavi od Trga do Arsenala (FOTOGALERIJA)

Slika korisnika admin
Autor: 
Vedran SITNICA

U ovoj teškoj gospodarskoj situaciji, i ovogodišnji osmi po redu Festival vjenčanja svijetla je točka koja pokazuje da se i dalje trudimo i radimo, krizi unatoč. I ove smo godine uspjeli organizirati Festival na kojem sudjeluje 50-tak izlagača koji su pokazali svu raskoš svoga znanja i kreativnosti - rekao je otvarajući tradicionalni, zadarski Festival vjenčanja predsjednik  Udruženja obrtnika Mladen Malta.

Prije službenog otvorenja i druženja u Aresenalu, najava dvodnevnih događanja vezanih uz Festival vjenčanja, održala se na Narodnom trgu Prosvjedom ljubavi gdje je skupina mladih Zadranki od Trga do Arsenala nosila transaparente s porukama ljubavi od kojih je možda najupečatljivija bila ona kako se protiv ljubavi može, jedino ako se voli još više.  

U Arsenalu je tako danas i sutra izloženo baš sve što mladom paru treba za vjenčanje, od vitica, svadbenih torti i kolača, cvijeća, glazbe, fotografa, limuzine, šminke....

Festival i ove godine ima humanitarnu notu, a sav prihod od prodaje slastica namjenjen zadarskom Domu za odgoj djece i mladeži.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno