Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Vozač od 96 godina oduzeo prednost 70-godišnjaku!

Autor:

06.04.2009. 22:00
Vozač od 96 godina oduzeo prednost 70-godišnjaku!

Foto: Filip BRALA



U nesreći su sudjelovala dva automobila zadarskih registarskih oznaka, Citroen Saxo kojim je upravljao 96-godišnjak i Renault 5 u kojem su bili 70-godišnjak i supruga
Tri osobe lakše su ozlijeđene u nesreći koja se dogodila u utorak nedaleko od Sukošana u mjestu Mala Makarska. Zanimljivo je da vozač koji je skrivio nesreću ima 96 godina. U nesreći su sudjelovala dva automobila zadarskih registarskih oznaka, Citroen Saxo kojim je upravljao 96-godišnjak i Renault 5 u kojem su bili 70-godišnjak i supruga. Razgovarali smo s djelatnikom OKC-a Policijske uprave zadarske koji kaže da je do nesreće došlo kada je 96-godišnjak oduzeo prednost drugom vozilu.
– Vozač osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka star 96 godina upravljao je automobilom u mjestu Sukošan u predjelu Mala Makarska i iz mjesne uličice dolaskom na državnu cestu D-8, odnosno Jadransku magistralu oduzima prednost drugom vozilu zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 70-godišnjak te dolazi do sudara. U nesreći su lakše ozlijeđene tri osobe, rekao je djelatnik OKC-a.
Mještani Sukošana s kojima smo razgovarali kažu da je nakon što su se uvjerili da nitko nije teže ozlijeđen, bilo smiješno vidjeti da je nesreću uzrokovao 96-godišnjak.