Mladić kojeg je pregazio prijatelj ima ozljede glave i višestruke prijelome kralješnice

Slika korisnika admin
PIXSELL

Liječnici se u Općoj bolnici Zadar bore za život 20-godišnjeg S.S.-a. Mladić je nastradao u prometnoj nesreći u nedjelju oko jedan sat na parkiralištu ispred nekadašnje košarkaške dvorane  Jazine na Obali kralja Tomislava u Zadru. Prema izvješću iz PU zadarske  mladić je bio naslonjen na renault zadarskih registracija i gurao ga, a vozač, 20-godišnji M.V., krenuo je unatrag, oborio ga i pregazio. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje svih okolnosti  ovog događaja, rekao je u nedjelju Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske gdje se i jučer vodila istraga s ciljem rasvjetljavnja okolnosti koje su  do nesreće dovele.

Neslužbeno doznajemo da su se vozač, ozlijeđeni mladić i još jedan  njihov vršnjak u subotu navečer zabavljali na parkiralištu u Jazinama uz  glazbu iz automobila. Pridružile su im se i tri djevojke koje su oko jedan  sat vozača nagovorile da ih malo provoza. Kretanje s parkirališta unatrag  pokušala su fizičkom snagom zaustaviti dvojica 20-godišnjaka. Stali su  iza automobila i gurali ga prema naprijed. Kad je vozač dao malo više gasa jedan se mladić izmaknuo, a drugi je završio pod automobilom.

Osim ozljeda glave, mladiću su liječnici utvrdili i višestruke prijelome  kralješnice i rebara te nagnječenje udova i pluća.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno