Radovi na krovištu školske zgrade u Parku Vladimira Nazora

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
U sklopu energetske obnove vrijedne 5,5 milijuna kuna
Riječ je o europskom projektu vrijednom 5,5 milijuna kuna. Zadarska županija kao osnivač sudjeluje s 1,5 milijuna kuna, dok preostali dio iznosa obnove pokriva Europski fond u iznosu od 80%, rekao je Rade Šimičević
Arif SITNICA
Unatoč koronakrizi - radnici na krovu

U sklopu energetske obnove zgrade u Parku Vladimira Nazora, u kojoj su smještene Gimnazija Jurja Barakovića, Gimnazija Vladimira Nazora, Škola za primijenjenu umjetnost i dizajn, te srednja Grafička škola, počelo je od sredine ožujka i uređenje krovišta, kako je potvrdio Rade Šimičević, ravnatelj gimnazije Vladimira Nazora.
- Riječ je o europskom projektu koji košta 5,5 milijuna kuna. Zadarska županija kao osnivač dala je pristanak za ovu vrijednu investiciju u kojoj sudjeluje s 1,5 milijuna kuna, dok preostali dio iznosa obnove pokriva Europski fond u iznosu od 80%, rekao je Rade Šimičević, ravnatelj Gimnazije Vladimira Nazora.
Radovi koji su započeli prije dvije godine, neovisno o koronakrizi, nastavili su se i dalje, te se predviđa i njihov završetak u lipnju ove godine, ako bude sve išlo po planu.
- Što se tiče unutarnjeg uređenja i toplinske izolacije, završeni su 2. i 3. kat zgrade i sada je u planu urediti preostala dva kata gdje su smještene Škola za primijenjenu umjetnost i dizajn, te Gimanzija Jurja Barkovića, istaknuo je ravnatelj Šimičević dodajući kako se trenutno radi i na obnovi krovišta koje se nije mijenjalo od 50-ih godina prošlog stoljeća.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno