Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Grdović priveden zbog alkoholnog divljanja

Autor: Suzana Bandić

06.05.2009. 22:00
Grdović priveden zbog alkoholnog divljanja

Foto: Suzana BANDIĆ



Poznati zadarski pjevač Mladen Grdović jutros je, nešto iza 9 sati, priveden sucu za prekršaje zbog obiteljskog nasilja.
Naime, on je večer prije, oko 20 sati, došao u rastrojenom i vidno alkoholiziranom stanju u dvorište svoje obiteljske kuće gdje je teturajući vikao: “Tko će se sa mnom tući? Sve ću vas pobiti!”. U dvorištu je zatekao suprugu Brankicu i brata Paula, koji inače stanuje u istoj kući na katu. Svi pokušaji da ga smire su bili uzaludni pa im je u pomoć priskočio i rođak Šime koji stanuje u susjedstvu. On je, kako doznajemo, Mladena na kratko odveo iz dvorišta jer je počeo nasrtati na brata, a nakon 15-tak minuta, kad se Mladen vratio kući, dočekali su ga policajci koje je pozvao njegov brat.
Potom je priveden u prostorije Druge policijske postaje gdje je zadržan do otriježnjenja. Nešto iza 9 sati Grdović je policijskim vozilom dovezen u Prekršajni sud na saslušanje, te je pušten uz prekršajnu prijavu za stavak četiri iz Zakona o nasilju u obitelji. Grdović nije htio komentirati privođenje već je samo kratko dobacio kako ima neki spor oko zemlje koji je razlog njegovom dolasku na Sud.
– Imam neki spor oko zemlje. Zbog toga sam došao na sud. Ne zanima me što ste  čuli!, poručio je Grdović.