Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Predovan: Vratit ćemo život Poluotoku

Autor: Petra Mičić

06.05.2009. 22:00
Predovan: Vratit ćemo život Poluotoku

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Nositelj nezavisne liste “Srcem za Zadar” Željko Predovan u kinu Callegro predstavio je kandidate i program nezavisne liste.
– Kao nezavisni kandidati suprotstavljamo se zadarskom bloku od dvije stranke i želimo se izboriti za one glasove građana koji su nezadovoljni i koji inače ne izlaze na izbore, a nažalost prema statistikama vlast u Zadru bira jedna desetina građana. Naš program će nastojati donijeti promjene u izgradnji infrastrukture, socijalnih stanova, škola, studentskih domova, napretku sporta a smatramo da se više projekata može napraviti za manje novca. A jedan od naših projekata će biti i vraćanje života na Poluotok, pokušat ćemo vratiti stare obrte koji su izumrli i tržišno nisu mogli opstati na Poluotoku – kazao je Predovan.
Na nezavisnoj listi ” Srcem za Zadar” nalaze se Željko Predovan, Robert Medić, Anita Krpina – Sikirić, Dario Longin, Ivo Predovan, Arno Longin, Zoran Lisica, Vera Žubela Adorić, Zoran Končurat, Željko Živković, Nenad Marčev, Darko Čizmin, Zdravko Zubčić, Lidija Melada, Vjekoslav Andrej Šuljić, Vesna Bilić, Hrvoje Marcelić, Rudolf Tičina, Ivan Nemarić, Tomislav Kasap, Mirka Batur, Denis Batur, Dejan Marković, Neven Krpina, Renata Poropat Tatalović, Mladen Paleka i Vjekoslav Krpina.
Željko Predovan je između ostalog naglasio kako su najbitniji interesi grada Zadra te je demantirao glasine kako je on “Kalmetin čovjek” i navode kako je njegova lista rezervna lista HDZ-a.
– Ne pristajem na nikakvu stranačku stegu i prvenstveno podržavam prijedloge koji su u interesu i dobrobiti grada Zadra, bez obzira tko stoji iza tog prijedloga –  zaključio je Predovan.