Stvoriti bolje uvjete za život

Slika korisnika admin
zelena_lista
Ivan JAMIČIĆ
Atana Grbić-Martinović s kandidatima Anom Marušić i Mladenom Antišinom

Zelena lista na čelu sa nositeljicom liste Atanom Grbić-Martinović i s kandidatima Anom Marušić i Mladenom Antišinom jučer je na konferenciji za novinare biračima ukratko predstavila svoj program. Nositelji Zelene liste u Zadru čine dvije trećine žene i kako i sami predstavnici kažu, ljudi bez političkog iskustva i sa željom da za građane stvore što bolje uvjete života. Cilj kandidature na izborima je ulazak predstavnika ili predstavnice u Gradsko vijeće.

- Ovo je nezavisna lista za sve one koji ne vole politiku, a žele mijenjati stvari na bolje. Najbolji primjer za to u Zadru je prostorno planiranje za koje je prije svega u njegovom izvođenju važna stručnost kadra koja ga provodi, što u Zadru nije slučaj.

Za kraj su članovi Zelene liste pozvali sve da dođu i da sudjeluju u Buvljaku kojeg organiziraju pod nazivom "Oslobodite se svoje prošlosti".

- Svi koji imaju stare stvari koje im više ne trebaju neka ih donesu u subotu 9.svibnja u 10 sati na Trg pet bunara i zabave se zajedno sa nama, kazala je Grbić-Martinović.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno