Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

U Zadru casting za Ford models

Autor: Krešimir Bukvić

06.05.2009. 22:00
U Zadru casting za Ford models


Djevojke koje se odluče pristupiti castingu prijavnice mogu podići u Callegru i na Radiju 057, te ih ispunjene predati na ulazu u Callegro do 26. svibnja, 2009. godine.


U Callegro centru 30. svibnja održat će se casting za izbor “Ford models” Hrvatske. Vlasnica hrvatske licence najprestižnije svjetske agencije za modele “Ford models” Tihana Harapin-Zalepugin preko svoje modne agencije Talia Model u suradnji s Callegro centrom izabrat će nekoliko djevojaka za finale nacionalnog izbora. Odabranim djevojkama pružit će se prilika rada s agencijom zaslužnom za afirmaciju najpoznatijih svjetskih top modela. «Ford Models» apsolutni je lider na tržištu modela. Osnovali su je još davne 1946. godine Eileen i Jerry Ford, držeći sve ove godine čvrsto “uzde” poslovanja u obiteljskom okružju. Prepoznajući trendove te ih i sami diktirajući Fordovi su modni agenti postali jamac kvalitete i profesionalizma u modnom poslu. Danas “Ford models” vodi Katie Ford, kordinirajući rad preko 2500 talentiranih pojedinaca u cijelom svijetu s uredima u Los Angelesu, Chicagu, Miamiu, San Franciscu, Scottsdaleu, Torontu, Parizu, Sao Paulu, Rio de Janeiru uz sjedište tvrtke u New Yorku. Djevojke koje se odluče pristupiti castingu prijavnice mogu podići u Callegru i na Radiju 057, te ih ispunjene predati na ulazu u Callegro do 26. svibnja, 2009. godine.
Izbor zadarskih kandidatkinja za rad s Fordom 30. svibnja uključivat će i svečanost otvaranja butika Hippy Garden, cijenjenog hrvatskog modnog branda. Iz Callegra nas stoga pozivaju da uključimo sva čula i osjetimo Hippy glam svijet, najnoviju kolekciju koju će predstaviti kandidatkinje castinga Ford models Hrvatska.
Brandovi Hippy i Hippy garden, hrvatske modne dizajnerice Đurđice Vorkapić, već desetu godinu uspješno iz sezone u sezonu kolekcijama predstavljenim na Cro-a-porteru oduševljavaju poklonike zemljanih boja, senzualne ženstvenosti, nosivosti podvučene hipijevskom kreativnošću, inspirirane prirodom i slobodom. Zadranke su Hippy i Hippy Garden odavno prepoznale, kreacije koje svojom osebujnošću i provokativnošću potvrđuju snagu ovog izuzetnog branda koji je jednostavno tražio svoje samostalno prodajno mjesto, butik, koji će, zahvaljujući angažiranosti direktorice Callegra Sanje Peroš uskoro biti otvoren i u Zadru.