Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Karmen Bačkov i Lucijan Madunić miss i mister večeri

06.05.2011. 22:00
Karmen Bačkov i Lucijan  Madunić miss i mister večeri


Učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u četvrtak su proslavili  završetak svog srednješkolskog obrazovanja u restoranu  Gastro Zadar. Maturanti  smjerova grafički, slikarski,  fotografski, scenografski dizajn, dizajn odjeće i dizajn  tekstila zajedno sa svojim nastavnicima i prijateljima obilježili su kraj jednog dugog i  veselog razdoblja svog školovanja. Za dobar ritam, glazbu i ugođaj tijekom večeri  pobrinuo se zadarski bend  Rocatansky
 Ravnateljica Marjana Bakmaz kazala je da ovaj naraštaj  maturanata poseban po tome  što je ovo prva generacija u  Zadarskoj županiji triju usmjerenja fotografski dizajn,  scenografski dizajn i dizajn  tekstila.
– Premda se učenici simbolično s maturalnim plesom  opraštaju od srednje škole, još  uvijek imaju pune ruke posla.  Naime, pred njima je državna  matura, a potom upisi na  željeni studij, dodala je Bakmaz.
Kao i na svakom maturalnom plesu, birali su se miss  i mister maturanta te najbolje  odjeveni. Titulu najljepše maturantica ponijela je Karmen  Bačkov. Za mistera maturalnog plesa proglašen je Lucijan Madunić. Titulu nabolje  odjevene maturantice podijelile su Josipa Šimičev i Matea Zdrilić, dok je od učenika,  najbolje odjeven na maturalni  ples došao Emilijo Banić.  Sretni dobitnik glavnog zgoditka lutrije, putovanje u Gardaland za dvije osobe u organizaciji putničke agencije  Terra, je Marta Pižota.