Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Odgođeno popločavanje

06.05.2011. 22:00
Odgođeno popločavanje


Iako je betoniranje i popločavanje Poljane  Šime Budinića prema očekivanjima izvođača radova već  trebalo početi, ono je odogođeno zbog rekonstrukcije  instalacija.
– Kod kolone je u tijeku rekonstrukcija vodovodne cijevi i  zbog toga je betoniranje minimalno odgođeno. Ipak, neće  se kasniti sa završetkom radova jer ćemo onda betonirati  Poljanu odjednom. Bit će to  gotovo početkom lipnja. Ako  eventualno ostane koji manji  dio nepopločan, ogradit će se i  neće smetati u komunikaciji  tim prostorom, govori Božidar  Brkljača, voditelj gradilišta.
Kako dodaje, neke instalacije treba prilagoditi za postojeće stanje, a i provode se  nove prema Narodnom trgu i  za Providurovu palaču koja bi  se u budućnosti trebala  uređivati.
– Što se tiče Trga Petra Zoranića, u tijeku je rekonstrukcija vodovodne cijevi, nakon  toga ide tamponiranje pa betonaža. Tijekom sezone će se  moći komunicirati i tim područjem, a nakon sezone se ide  u postavljanje kamena, što će  potrajati oko dva, dva i pol  mjeseca, kaže Brkljača.