Polaganje računa

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Branko BOŽIĆ

U vijećnici virskog  Općinskog vijeća u ponedjeljak 9. svibnja održat će se  sjednica Općinskog vijeća.  Sjednicu je sazvao predsjednik OV-a Mate Radović s  opširnim dnevnim redom od  26 točaka.

Raspravljat će se o uvijek  među vijećnicima zanimljivim  financijskim temama kao što  su godišnji obračun proračuna  Općine Vir za 2010. godinu,  raspored viška sredstava u  općinskom proračunu, financijska izvješća virskih trgovačkih društava "Čisti otok",  "Vodovod Vir", "Vir održavanje", "Vir turizam" za lanjsku i  ovu godinu. Vijećnici će se  također očitovati o financijskom poslovanju Turističke  zajednice Općine Vir za 2010.  i 2011. godinu te o poslovanju  Dječjeg vrtića "Smješko" za  isto razdoblje. Raspravljat će  se i o radu DVD-a Vir s posebnim osvrtom na financijski  plan i program.

Pred vijećnicima će se naći i  više izmjena i dopuna odluka i  to dopuna Statuta Općine Vir,  izmjena i dopuna odluke o  davanju u zakup javnih površina za postavljanje privremenih objekata, o prodajnim  mjestima za prodaju roba izvan prodavaonica na području  otoka Vira, o prodajnim mjestima za ugostiteljske objekte u  kiosku, kontejneru, nepokretnom vozilu, šatoru.

Svakako će biti zanimljiva i  rasprava vezana za odluku o  prihvaćanju Strategije razvoja  turizma Općine Vir koja će  uskoro biti prezentirana virskoj te široj javnosti, a sve u  svjetlu nedavnog imenovanja  bivšeg državnog tajnika za turizam Zdenka Mičića direktorom općinskog Turističkog  poduzeća Vir turizam. Vijećnici će raspravljati i o projektu vodovodizacije i odvodnje koji je u tijeku te će  najvjerojatnije usvojiti odluku  o oslobađanju komunalnog  doprinosa trgovačkog društva  Vodovod-Vir vezano za izgradnju tri faze sustava odvodnje  fekalnih i otpadnih voda otoka Vira.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno