Dječji vrtić "Paški mališani" upisuje nove polaznike

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin

Upravno vijeće Dječjeg vrtića "Paški mališani" donijelo je odluku da se od 6. do 20. svibnja predaju zahtjevi za upis djece budućih polaznika za pedagošku godinu 2015./ 2016.

Uz popunjen i potpisan zahtjev od strane oba roditelja potrebno je priložiti: rodni list djeteta, potvrdu o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice oba roditelja, potvrde o zaposlenju oba roditelja ili samohranog roditelja, dokaz o samostalnom obavljanju djelatnosti, dokaz o pripadanju navedenim kategorijama prednosti pri upisu - preslike radnih knjižica roditelja, potvrda o školovanju roditelja ili valjana isprava, nalaz mišljenja stručne osobe za djecu sa teškoćama u razvoju, rješenje o invalidnosti, rješenje centra za socijalni rad, rješenje o dječjem doplatku.

- Zahtjev za upis i ostala potrebna dokumentacija predaju se zatvoreni i kuvertirani na adresu vrtića i potpisani od oba roditelja ili skrbnika ili osobno u upravi vrtića, radnim danom od 9 do 15 sati. Napominjem da se neće razmatrati nepotpuna dokumentacija prema zadanim kriterijima u zahtjevu za upis, kao ni dokumentacija koja ne bude kuvertirana i zatvorena, kazala je ravnateljica vrtića Ljubica Fabijanić i dodala:

- Komisija za upise će nakon provedenih prijava utvrditi prijedlog upisa koji se dostavlja Upravnom vijeću dječjeg vrtića na suglasnost. Zahtjev za upis može se predignuti u Dječjem vrtiću "Paški mališani" ili na internet stranici vrtića www.vrtic-paski malisani.hr ili na internet stranici Grada Paga.

Rezultati prijava upisa djece na temelju Odluke Upravnog vijeća bit će objavljeni na oglasnoj ploči dječjeg vrtića 3. lipnja 2015. godine, a konačni rezultati upisa bit će objavljeni 19. lipnja, također na oglasnoj ploči vrtića.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno