Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Maturalna večer Gimnazije Vladimira Nazora

Autor: Katarina Belić

02.05.2009. 22:00
Maturalna večer Gimnazije Vladimira Nazora

Foto: Filip BRALA



Ni loše vrijeme ni kiša koja je uporno padala nisu uspjeli pokvariti raspoloženje veselim i raspoloženim maturantima Gimnazije Vladimira Nazora, koji su u Arsenalu proslavili završetak svog četverogodišnjeg školovanja.
 Prije samog početka zabave maturantima se s nekoliko riječi obratio njihov ravnatelj Rade Šimičević, poželjevši svima da im večer ostane u najljepšem sjećanju te da im se u daljnjem životu ispune sve želje.
– Nakon četiri godine školovanja krećete novim putem. Nadam se da ste u našoj gimnaziji dobili dobre temelje za nastavak svog školovanja, da budete na ponos svojoj obitelj, zajednici, kao i nama profesorima. Vjerujem da će većina vas iz gimnazije otići s lijepim uspomenama, rekao je ravnatelj.
 Uz švedski stol maturante i njihove profesore do kasno u noć zabavljala je grupa Modus. I ove godine birani su najljepši maturant i maturantica. Tako je za najljepšeg maturanta izabran Paolo Santini, dok je najljepša maturantica generacije 2008./09. Sara Duka. Najboljim plesnim parom su proglašeni Nikolina Nekić i Bruno Begonja. Nakon plesa u Arsenalu većina maturanata slavlje je nastavila u Maya pubu ili u Caymanu.