Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Donesena odluka o dodjeli potpore turističkim manifestacijama

07.05.2021. 08:21


Na 7. sjednici Turističkoga vijeća TZ grada Zadra donesena je odluka o dodjeli potpore turističkim manifestacijama u 2021. godini.
Turističko vijeće TZ grada Zadra usvojilo je prijedlog odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za 40 manifestacija od ukupno 60 prijavljenih kandidatura temeljem Javnog poziva za potpore turističkim manifesatcijama, koji je bio otvoren do 1. ožujka 2021. godine.
Odobrene su potpore tradicionalnim manifestacijama koje se kontinuirano održavaju dugi niz godina poput DM Millenium Jump, Noć punog miseca, KalelargArt, Vakanza Zadar, Zadarhalf Triathlon by Falkensteiner Punta Skala, Regata Zadarska koka, 46. otočki košarkaški turnir »IST 2021« te raznim drugim sportskim manifestacijama, kao i potpora događanjima u manjim turističkim mjestima.
Predmet Javnog poziva je potpora manifestacijama koja unapređuju boravak turista i obogaćuju turistički proizvod/ponudu grada Zadra, podižu kvalitetu i količinu turističke ponude na lokalnoj razini, pridonose razvoju turizma kroz sadržaje koji omogućavaju produženje turističke sezone i povećanju turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i postsezone, kao i promocija grada Zadra u zemlji i inozemstvu doprinosom u stvaranju prepoznatljivog imidža turizma grada Zadra.
Odluku o dodjeli potpora u 2021. godini može se pogledati u cjelosti na web-adresi: https://business.zadar.travel/potpore-i-natjecaji/odluka-o-dodjeli-potpora-turistickim-manifestacijama-u-2021-godini.