Gradska špica danas vrvi ljudima, Zadar prepun posjetitelja

Slika korisnika asaric
Počela sezona
Marin GOSPIĆ
Vesela družina

Nakon dvije godine pauze zbog pandemije, utrka Wings for Life World Run se sedmi put vraća u Zadar. Početak utrke je u nedjelju 8. svibnja u 13 sati, a u utrci će sudjelovati preko 5000 trkača. Svi su oni danas došli do grada ne bi li uzeli svoj startni broj pa je taka Poluotok vrvio posjetiteljima. Usprkos nebu zavijenom u oblake, grad je bio dupkom pun, a jutarnja se špica prelila i na rane popodnevne sate.

Wings for life okuplja trkače iz cijele zemlje pa su se Zadranima i Zadrankama jutros na špici pridružili i mnogi turisti koji su u Zadar došli kako bi se pridružili ovoj velikoj humanitarnoj utrci. No bilo je tu i poznatih lica pa je tako naš fotoreporten naiša na građane koji su jutro iskoristili za tradicionalnu kavu u centru, za ćakulu s poznanicima, a bilo je i onih koji su prošetali svoje četveronožne prijatelje. 

Sve u svemu, subotnje jutro u gradu opet se pokazalo kao mjesto na kojem se treba biti i na kojem se uvijek nešto događa. Tko se sve našao u fotoobjektivu našeg fotografa pogledajte u velikoj fotogaleriji.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno