Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Na kolegiju o povećanju broja medicinskih timova

06.06.2011. 22:00
Na kolegiju o povećanju broja medicinskih timova


Na sutrašnjem kolegiju župan će donijeti odluku o usvajanju 11 točaka dnevnog reda. Između ostalog, razmatrat će se prijedlog popisa pravnih osoba od posebnog interesa za Zadarsku županiju.
Na dnevnom redu je i izvješće o radu i poslovanju Zdravstvene ustanove Ljekarne Zadar za 2010. godinu te davanje suglasnosti na Zaključak o korištenju financijske dobiti Zdravstvene ustanove Ljekarne Zadar.
Prijedlog o kriterijima i mjerilima za financiranje minimalnog financijskog standarda javnih potreba osnovnog školstva u 2011. godini i prijedloga o kriterijima i mjerilima za financiranje minimalnog financijskog standarda javnih potreba srednjih škola i učeničkih domova u 2011. godini, također su tema današnjeg županova kolegija.
Bit će govora i o davanju suglasnosti na prijenos koncesije na pomorskom dobru s dosadašnjeg ovlaštenika koncesije Zadar tuna d.o.o., Kali, na novog ovlaštenika koncesije Kali tuna d.o.o., Kali, a mijenja se i Plan razvoja poduzetničkih zona na području.
Odlučivat će se o sufinanciranju ugradnje solarnih kolektorskih sustava u kućanstva na području Zadarske županije te o suglasnosti za promjenu korisnika poduzetničkog kredita iz projekta “Lokalni projekti razvoja poduzetnik” za 2004. godinu.
Na kolegiju će biti objavljeno i za koliko će se povećati broj timova zdravstvene zaštite za vrijeme turističke sezone.
Župan će donijeti odluku i o rasporedu sredstava za pomoć u financiranju izrade ažuriranja i nadopune idejne dokumentacije uređenja dijela obalnog pojasa Općine Ražanac – dogradnje luke Ražanac, a razmotrit će i prijedlog rješenja o izmjeni rješenja o imenovanju članova Stožera zaštite i spašavanja Zadarske županije.