Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ljetnu sezonu otvara Luka Bulić svojim šalama

Autor: Z L

06.06.2013. 22:00
Ljetnu sezonu otvara Luka Bulić svojim šalama


Sljedećeg petka na rasporedu je koncert klape Kampanel koja se proslavila pjesmama “Anđele moj” i “Aj ća volin te”. Dogovoren je i koncert uvijek popularnog Harija Rončevića, ali kao glavni spektakl ljetne sezone najavljen je Gibonnijev koncert 5. srpnja


Zadrani i njihovi gosti večeras će sigurno pohitati na otvorenje ljetne sezone lounge & bara “Ledana”. Nikakvo čudo jer su organizatori pripremili bogat zabavni program. Tako će Zadrane i brojne turiste, koji dane i noći provode na terasi ovog jedinstvenog prostora, večeras zabavljati komičar i radijski voditelj Luka Bulić. Nakon toga slijedi party koji će potrajati do ranih jutarnjih sati, a posjetitelji će moći uživati u glazbi koju su posebno za njih odabrali DJ Tome i DJ Kevin. Organizatori su se pobrinuli i za hostese, besplatne koktele i catering.
Kako nam je rekao Brane Markov, vlasnik Ledane, to je tek početak ljeta punog iznenađenja.
– Već sljedećeg petka na rasporedu je koncert klape Kampanel koja se proslavila pjesmama “Anđele moj” i “Aj ća volin te”. Dogovoren je i koncert uvijek popularnog Harija Rončevića, ali kao glavni spektakl ljetne sezone najavljujemo Gibonnijev koncert 5. srpnja. Svaki vikend, a nakon početka ljeta i svaki dan, imamo klupski dio programa s DJ gostima i ostalom party animacijom koja će trajati do 4 sata ujutro. U planu su još neka iznenađenja, ali o njima je još uvijek rano govoriti.
Brane Markov Zadranima je poznat kao pokretačka snaga iza klubova kao što su Max, Gotham i Face, a sad je jednak uspjeh postigao i s Ledanom.
– Htjeli smo napraviti mjesto koje je jedinstveno po svojem izgledu i stilu, mjesto kojem će se svaki gost rado vraćati i mislim da smo uspjeli u tome. Ledana je u ovo kratko vrijeme što postoji postala prepoznatljiv brand, ne samo u Zadru, već i širom Hrvatske, a naš je plan da ona to postane i van granica naše zemlje.
Ovaj moderno koncipiran bar od samog otvorenja uživa povjerenje naših građana koji s velikim guštom uživaju na velikoj terasi koja je sastavni dio prekrasnog Perivoja kraljice Jelene Madijevke, prvog perivoja javnog karaktera u Hrvatskoj.
Ledana je od samog svog otvaranja u svibnju prošle godine postala IN mjesto na koje dolaze svi oni koji žele vidjeti i biti viđeni.
Lounge & bar “Ledana” poseban je po tome što je ime dobio po ledani koja je tu bila izgrađena početkom 19. stoljeća. Led se dopremao s Velebita, a koristili su ga imućniji stanovnici grada, ali i kavane za rashlađivanje napitaka i za prve sladolede. Jedina je takva ledana sačuvana do danas u Hrvatskoj. Vlasnici su pametnim promišljanjem prostora uspjeli stvoriti moderno koncipiran bar gdje su arhitekti dizajnom uspjeli povezati povijesnu vrijednost sa suvremenim trendovima i zahtjevima.