Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Mladić koji je prije dva dana pijan galamio na mostu, sinoć Nijemcu iz čista mira slomio čeljust

07.06.2018. 07:24
Mladić koji je prije dva dana pijan galamio na mostu, sinoć Nijemcu iz čista mira slomio čeljust


Mladić (29) koji je pijan galamio, vikao i psovao na gradskom mostu u 2 sata u noći prije dva dana, zbog čega je proveo noć u policiji na triježnjenju, sinoć je oko 19 sati iz čista mira na Obali kralja Petra Krešimira fizički napao i teško ozlijedio 30-godišnjeg Nijemca kojem je slomio čeljust.
– Osumnjičenog 29-godišnjaka policijski službenici vrlo brzo nakon događaja pronašli su na Kalelargi, ali je bio u tako rastrojenom stanju da su ga policijski djelatnici morali ostaviti na Odjelu psihijatrije zadarske bolnice, rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.
Ozlijeđeni Nijemac zadržan je u bolnici na liječenju, a 29-godišnjak na Psihijatriji. Nakon što bude otpušten s liječenja on će najvjerojatnije biti uhićen, a policija će protiv njega podići kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda te bi trebao biti prepraćen sucu istrage koji mu može, ako tako procijeni, odrediti i istražni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.
Inače mladić, koji je očito rastrojen već neko vrijeme, s obzirom da je i par dana prije sudjelovao u incidentu, došao je u Zadar iz Zagreba.