Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Bernie kupovao na zadarskoj tržnici

Autor: Irena Jurjević

06.07.2008. 22:00
Bernie kupovao na zadarskoj tržnici

Foto: Filip BRALA



Tijekom ugodnog druženja Slavica nije krila simpatije prema svom suprugu nježno ga milujući po licu, dok su Tamara i Petra u pratnji svojih mladića popodnevne sate odlučile kratiti sunčajući se u bikinijima na gornjoj palubi broda kako bi održale svoj preplanuli ten
 Nakon što su se u 14 sati iskrcali u Zračnu luku Zemunik, obitelj Ecclestone u 14.15 sati pristigla je na svoju jahtu “Petara” privezanu u zadarskoj luci. Nakon kratkog odmora, nešto prije 16 sati Ecclestoneovi su u punom sastavu izašli na palubu. Opušteni bez obzira na fotoreportere koji su pratili njihov svaki pokret, Slavica i Bernie, u društvu svojih kćeri Petre i Tamare, popili su kavu. Tijekom ugodnog druženja Slavica nije krila simpatije prema svom suprugu nježno ga milujući po licu, dok su Tamara i Petra, u pratnjih svojih mladića popodnevne sate odlučile kratiti sunčajući se u bikinijima na gornjoj palubi broda kako bi održale svoj preplanuli ten. Bernie Ecclestone se u pratnji jednog člana posade gumenjakom uputio prema zadarskom Poluotoku. Uz kratku šetnju po zadarskom trgu i okolnim ulicama najviše se zadržao na zadarskoj tržnici gdje je pomno pregledavao voće i povrće. Od ponude sa zadarskih štandova uzeo je kukuruz, nektarine i rajčice, a potpuno opušten na novinarski upit otkrio je kako u Zadru ostaje dva dana. Hoće li cijela obitelj izlaziti u večernjim satima nije ipak kazao, međutim, njihovo sljedeće odredište, kazao je, biti će jug Dalmacije i Dubrovnik. Šetkajući među štandovima tržnice, Bernie je i sam pitao novinare “kako ide”, a po putu se uspio i izgubiti završivši umalo na zadarskoj ribarnici, umjesto u zadarskoj luci.
Ipak, prodavači s tržnice kažu kako ovo nije prvi put da vlasnik Formule 1. šeće među njihovim štandovima te da do njih zna svratiti svaki put kada dođe u Zadar. Vjerojatno je to tako jer ga ovdje nitko ne gnjavi i osjeća se domaće, zaključio je jedan od prodavača voća i povrća.