Zadranima i dermatološko-kozmetički savjeti

Slika korisnika admin
ljekarna
Josip PEDIŠIĆ
Dermo-kozmetički odjel nalazi se uz ljekarnu Centar

Jučer je za građane otvoren obnovljeni dodatni prostor zadarske ljekarne Centar, koji je namijenjen za dermatološke i kozmetičarske usluge. Radi se o prostoru na kantunu uz ljekarnu Centar, velikome 32 četvorna metra, koji se nekada koristio za unutarnje ljekarničke potrebe, a sada je prenamijenjen u dermo-kozmetički odjel. U novome dijelu ljekarne mogu se kupiti mnoge vrste kozmetičkih proizvoda pa i vrhunske od najpoznatijih svjetskih proizvođača. Osim kupnje tih proizvoda, u tome prostoru će se moći dobiti stručne savjete, koje će davati dermatolozi i kozmetičari.

Ravnatelj Ljekarne Zadar Božo Čolak kazao nam je da neće biti službenoga otvorenja, odnosno javnih obilježavanja otvaranja ovoga odjela, a što je primjereno sadašnjem recesijskom trenutku. Naime, podaci govore da se i u ljekarnama ove zadarske tvrtke u zadnje vrijeme osjeća pad prometa.

Građevinsku obnovu toga novoga prostora i uređenje njegova interijera obavila je zadarska tvrtka ARM, a po projektu arhitekta Igora Pedišića. Ljekarna Zadar je u to iz vlastitih sredstava investirala nešto više od 650.000 kuna.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)