Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zadranima i dermatološko-kozmetički savjeti

Autor: Elza Radulić-Toman

06.07.2009. 22:00
Zadranima i dermatološko-kozmetički savjeti

Foto: Josip PEDIŠIĆ



Ravnatelj Ljekarne Zadar Božo Čolak nam je kazao da neće biti službenoga otvorenja, odnosno javnih obilježavanja otvaranja ovoga odjela, a što je primjereno sadašnjem recesijskom trenutku
Jučer je za građane otvoren obnovljeni dodatni prostor zadarske ljekarne Centar, koji je namijenjen za dermatološke i kozmetičarske usluge. Radi se o prostoru na kantunu uz ljekarnu Centar, velikome 32 četvorna metra, koji se nekada koristio za unutarnje ljekarničke potrebe, a sada je prenamijenjen u dermo-kozmetički odjel. U novome dijelu ljekarne mogu se kupiti mnoge vrste kozmetičkih proizvoda pa i vrhunske od najpoznatijih svjetskih proizvođača. Osim kupnje tih proizvoda, u tome prostoru će se moći dobiti stručne savjete, koje će davati dermatolozi i kozmetičari.
Ravnatelj Ljekarne Zadar Božo Čolak kazao nam je da neće biti službenoga otvorenja, odnosno javnih obilježavanja otvaranja ovoga odjela, a što je primjereno sadašnjem recesijskom trenutku. Naime, podaci govore da se i u ljekarnama ove zadarske tvrtke u zadnje vrijeme osjeća pad prometa.
Građevinsku obnovu toga novoga prostora i uređenje njegova interijera obavila je zadarska tvrtka ARM, a po projektu arhitekta Igora Pedišića. Ljekarna Zadar je u to iz vlastitih sredstava investirala nešto više od 650.000 kuna.