Nisu se srušili snovi ako se srušila greda!

Slika korisnika admin
Autor: 
Facebook

Poštovani prijatelji Kluba, kao što ste već, vjerujem, saznali prije dva dana smo imali veliku nezgodu u klubu. Naime, u starom magazinu soli gdje odlažemo čamce puknula je greda, pala i totalno uništila sve plovne čamce kluba. Svi čamci su klubu donirani od strane veslačkih klubova iz Šibenika i Tisnog te tvrtki iz cijele Hrvatske koje su prepoznale entuzijazam i potencijal paških veslača. Klub bez čamaca jednostavno ne može funkcionirati tako da smo sada u akciji prikupljanja sredstava za kupnju novih čamaca, ističu iz Uprave Veslačkog kluba te zahvaljuju svima koji su podržali njihov klub i svojim donacijama omogućili da postoje i napreduju.

- Stara i derutna kuglana je uređena u reprezentativan prostor kluba i mjesto sportskog okupljanja isključivo radom članova kluba i donacijama nekoliko tvrtki iz Zagreba. Čamce i vesla su nam uz navedene klubove iz Šibenika i Tisnog donirale tvrtke iz Dubrovnika, Zadra, Slavonskog Broda i Zagreba. Za dnevno funkcioniranje kluba pojedini roditelji naših mladih veslača donirali su sredstva isto kao i Solana Pag, Ljekarne Butković i Komunalno društvo Pag te i ostale udruge u gradu Pagu, kažu u Veslačkom, dodajući kako su određena sredstva predviđena i iz gradskog proračuna.

- Prije dvije godine smo osnovali klub, marljivo i predano radili, ostvarili izvrsne rezultate za ovaj kratak period postojanja, upisali preko 50 djece do 18 godina te sada imamo potencijalnih 17 veslačica i veslača koje planiramo odvesti u listopadu na prvenstvo Hrvatske u Zagreb kako bi branili boje našeg kluba i grada. Ni ova nas velika nedaća neće poljuljati i oduzeti nam sportski duh i vjeru u našu djecu. Niti jedan pojedinac u klubu ne zaslužuje da mu se rad i snovi sruše zato što se srušila greda i sve polomila. Mi odustati nećemo, poručuju iz Veslačkog kluba Pag, moleći za pomoć sve koji to mogu i žele, kako bi se nabavili novi čamaci.

- Ono što nam je neophodno su najmanje dva skifa i dva dubla, školska ili niže kategorije vrijednosti. Velike i skupe čamce ne trebamo, veslački pogon mlađih kategorija nam je prioritet i obveza, zaključuju iz Veslačkog kluba.

Broj računa kluba na koji se primaju donacije: IBAN: HR3924020061100722249.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno