Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Nikad (nas) više

Autor: Matej Lordanić

06.08.2009. 22:00
Nikad (nas) više


Rukometaši Zadar Slad Ice-creama jučer su u Perivoju Vladimira Nazora imali prvo okupljanje. Treneru Roku Paleki se odazvalo 19 igrača. Izostao je Peša zbog privatnih obveza, a nije se pojavio niti Duvnjak. Na prvo okupljanje su došli Brkljača i mladi Čirjak, ali oni nisu sudjelovali u prvom treningu. Brkljača nije trenirao zbog bolesti, a Čirjak zbog ozljede pete.
Igračima se prvo obratio predsjednik Perislav Zrilić, a nakon njega je pripreme za novu sezonu najavio trener Paleka.
– Pripreme će ovoga puta trajati pet i pol tjedana, a ne šest ili sedam kako je to prije bio slučaj. To smo odlučili zbog toga što bi se na prvom okupljanju znalo pojaviti svega 7-8 igrača. Nikada nas ovoliko nije bilo na prvom okupljanju, izostali su samo Peša i Duvnjak – rekao je među ostalim Paleka.
Nakon kratkog obraćanja igračima, trener je dao znak kapetanu Ninu Jeraku da povede momčad u prvi krug čime su i službeno započele pripreme za novu sezonu koja počinje početkom rujna.


Kolonija


Na prvom okupljanju su se pojavili sljedeći igrači: Samaržija, Humbolt, Brkljača, Jerak, Buovac, Markić, Vučetić, Šimičević, Merhar, Franković, Balent, Cota, Svorcina te šest mlađih juniora.