Tiësto zapalio prepunu Papayu

Slika korisnika admin
tiesto_zrce13
Sandro RUBINIĆ
Gužva na nastupu DJ Tiësta u Papayi

Jedan od najpopularnijih DJ-eva današnjice, DJ Tiësto, u srijedu je na Zrću zapalio prepunu Papayu te tako otvorio festival klupske glazbe pod nazivom MTV Clubbing Zone. Tiësto se nije skidao s DJ pulta skoro pet sati, a i nakon njegovog odlaska u zoru, užarena atmosfera u Papayi nije jenjavala.

Neke obožavateljice se nisu mogle kontrolirati te su se krenule penjati na njegov pult, a pale su u delirij kad je u publiku bacio svoje slušalice.

Nije ostala nezapažena ni bogata vizualna oprema iza njegovih leđa, koja je navodno stigla iz nekoliko zemalja Europe.

DJ Tiësto je glazbenik nove generacije koji je svoju karijeru započeo u 90-im godinama prošlog stoljeća u rodnoj Nizozemskoj. Pomakao je granice klupske glazbe kad je solo nastupom uspio dva dana zaredom napuniti stadion od 25 tisuća ljudi.

Jedan od njegovih najvećih uspjeha je i nastup na otvaranju ljetnih Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine, kad su njegov dvosatni miks gledale dvije milijarde ljudi diljem svijeta.

Tiësto u Papayi gostuje drugu godinu zaredom, a uz njega ove godine su kroz Papayu prošla brojna zvučna imena klupske glazbe. Prošlog tjedna Papayu je zapalio Tiëstov sunarodnjak Armin Van Buuren, a u okviru četverodnevne MTV Clubbing Zone u Papayi gostuju još i DJ Arno Coste, DJ i producent Chris Lake te jedina hrvatska izvođačica elektronske glazbe, Narany.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno