Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Petar Grašo zagrijao publiku za veliki vatromet u ponoć

08.08.2018. 09:34
Petar Grašo zagrijao publiku za veliki vatromet u ponoć


Tradicionalna Privlačka noć privukla je u subotu oko 8.000 ljudi. A kako i ne bi kad su se organizatori pobrinuli za odličan program koji je, uz bogatu gastro ponudu: morske specijalitete i domaće proizvode, pratio i nastup vrhunskih glazbenika.
Privlačku noć organizirali su Turistička zajednica Općine Privlaka i Općina Privlaka te suorganizator Komunalno poduzeće Artić. Program je vodila Kristijana Požarina Rakić.
Nakon nastupa članova KUD-a Privlaka tradicionalno su dodijeljene nagrade za najuređeniji vrt i gosta godine. Ove godine dobitnici su bili Jadranaka Mustać, kojoj je nagradu za najuređeniji vrt uručila direktorica TZO Privlaka Iva Zorić, dok su nagradu za gosta godine dobili obitelj Ivanke i Larsa Lutke, koji u Privlaku dolaze već 30 godina, a smješteni kod obitelji Nevena i Nene Zorić. Nagradu za gosta godine sponzorirali su cvjećarna Škibola i OPG Bilušić, a uručila ju je donačelnica Privlake Nina Škibola.
Prava zabava počela je nakon dodjela nagrada i službenog dijela programa, a nakon što je publiku zagrijao Tiho Orlić na pozornicu je izišao Petar Grašo.
Ni ove godine nije izostao tradicionalni vatromet u ponoć.