Odlazi li američki "play" Tony Wroten prije iti jedne odigrane utakmice?

Slika korisnika mkvanja
SLUŽBENO PRIOPĆENJE KK ZADAR
Facebook
Tony Wroten

Nakon što je prije par dana ekskluzivno najavljen dolazak 26-godišnjeg američkog razigravača Tonya Wrotena u redove momčadi KK Zadar, čini se kako su se već na samom početku pojavili određeni problemi u komunikaciji između uprave kluba i Wrotena za kojeg se cijeli dan nagađa kako je već napustio Zadar. Stoga su se iz KK Zadar oglasili službenim priopćenjem.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

"Zbog izrazito velikog interesa javnosti i medija oko novog igrača Košarkaškog kluba Zadar, Tonya Wrotena, ovim putem želimo pojasniti i približiti nastalu situaciju s ciljem maksimalne transparentnosti.

S navedenim igračem nakon pregovora s vodstvom kluba preko službenog agenta koji ga zastupa u sklapanju ugovora i suradnji s profesionalnim sportskim kolektivima, 04. kolovoza 2019. godine potpisan je ugovor o suradnji za sezonu 2019./20. s Košarkaškim klubom Zadar.

Dan kasnije, 05. kolovoza 2019. godine došlo je do određenih poteškoća u komunikaciji između vodstva kluba i Wrotena, koje su potencirane od strane igrača.

Iako vodstvo kluba ulaže značajne napore kako bi se cjelokupna novonastala situacija riješila u mirnom i prijateljskom ozračju, zatraženo je očitovanje viših instanci, u ovom slučaju nadležne košarkaške institucije, FIBA-e (International Basketball Federation).

Ugovor o sportskoj suradnji kojim se Klub zaštitio svim potrebnim stavkama, kao takav je važeći, jer je u pregovorima ovjeren i potpisan od strane svih službenih osoba kao što je slučaj u sklapanju svake suradnje ovakve vrste.

Mi u klubu i dalje vjerujemo u pozitivan ishod ovog slučaja, ali ćemo u međuvremenu poduzeti sve potrebne radnje da zaštitimo interese KK Zadar."

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)