Svi rade, samo Špiro sjedi

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Počela obnova zadarske rive
Ravnatelj Lučke uprave Zadar Robert Škifić kratko nam je potvrdio kako će se do 23. kolovoza obavljati samo jedna radnja i to numeriranje i demontaža postojećeg kamena
Vedran SITNICA
Za radove na rivi ne vrijedi zabrana

Radovi na kolosalnom projektu uređenja zadarske rive su počeli. Radovi, koji će trajati 27 mjeseci, obuhvaćaju rekonstrukciju obalnog zida Obale kralja Petra Krešimira IV., duljine 905,82 metara i širine od 5,0 do 5,6 metara, kao i rekonstrukciju i dogradnju postojećeg gata. Projektom je predviđena i rekonstrukcija zaobalnog dijela Liburnske obale, duljine 600 metara i širine 5 metara. Iako tijekom ljetnih mjeseci vrijedi zabrana izvođenja velikih građevinskih zahvata, projekti kao ovaj, koji se financiraju sredstvima Europske unije su izuzeti iz te zabrane, jer se potpisom ugovora o financiranju EU novcem moraju ispoštovati dogovoreni rokovi. Ravnatelj Lučke uprave Zadar Robert Škifić kratko nam je potvrdio kako će se do 23. kolovoza obavljati samo jedna radnja i to numeriranje i demontaža postojećeg kamena.

Ukupna vrijednost projekta »Rekonstrukcija i izgradnja lučke infrastrukture Grad Zadar - Poluotok« je 67.489.388,11 kuna, od čega 56.616.917,39 kuna sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, dok nacionalni doprinos iznosi 9.991.220,72 kuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)