78 malih manekena nosilo reviju kolekcije jesen/zima

Slika korisnika admin
Tako se šeta po pisti!!!

U povodu početka nove školske godine u Bure Centru u Biogradu na Moru je održana velika modna revija s dječjom kolekcijom koje je nosio dosad rekordni broj malih manekena, njih čak 78. Sve uz gitaru i tečnu pjesmu mladog Zadranina Jure Brkljače, finaliste prve godine popularnog televizijskog showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske.

Ništa nije prepušteno slučaju, sve je započelo po uzoru na prave profesionalce. Na nedavno održanom castingu za ovu dječju modnu reviju, koji je već tradicionalno organizirala zadarska manekenka Vedrana Artuković birali su se mali manekeni. Sve da bi prošetali na modnoj pisti poput Adriane Lime, Alessandre Ambrosio ili Seana O'Pryja. Žiri je predvodila zadarska dizajnerica Martina Ješe.

Kao pravi profesionalci

Sve je kulmininiralo dječjom modnom revijom novih kolekcija trgovina Bure Centra: Kik, Interspar, Benetton, Mana, OshKosh; gdje su se mali manekeni okušali u šetnji pistom.

Kao pravi profesionalci, najmlađi manekeni su bez treme razdragano nosili sve moguće odjevne kombinacije za jesen i zimu poznatih robnih marki, a za sudjelovanje u modnoj reviji su nagrađeni poklon bonovima s velikim popustima Bure Centra. Dobili su i diplomu za uspomenu na sudjelovanje.

Vješta organizatorica, animatorica i voditeljica Vedrana na kraju revije bila je zasigurno najtraženija u Biogradu i okolici, tražena je "ka' ozeba sunca". Naime, s uzbuđenjem se čekao izbor najboljih manekena, naročito mame i bake koje su bile daleko najbrojnije među publikom.

Najsimpatičniji manekeni

Titulu najsimpatičnijeg manekena dobio je Rino Mijaljević, dok je najsimpatičnija manekenka Anastasija Vrcelj, budući je podijem prošetala u "virtualnim štiklama", kako je to slikovito opisala voditeljica programa. Naj manekeni su Ema Božin i Karlo Budanović. Osim što su još dodatno nagrađeni, njihova lica će krasiti i jumbo plakat Bure Centra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno