Antonija Bucić otkrila kakve veze ima Zadar s njenom vitkom linijom

Slika korisnika valentinam
Ovo su finalistice koje će se u Biogradu boriti za titulu najljepše
Antonija Bucić, Miss Zadarske županije

Predstavljamo 19 finalistica Miss Hrvatske 2017. kojima je jedan od prvih zadataka bio osmisliti šaljivu izjavu karakterističnu za županiju iz koje dolaze, a djevojke su bile zaista kreativne te su njihove ideje sve slatko nasmijale. Među finalisticama je i predstavnica Zadarske županije Antonija Bucić, a ljepotice će se za titulu najljepše boriti u Biogradu 26. rujna u hotelu Ilirija.

1. M​iss Zadarske županije

"Zadar sija na Mediteranu, vitka sam jer jedem zdravu hranu"

Antonija Bucić iz Selina završila je Jezičnu gimnaziju te se bavi slikarstvom. U slobodno vrijeme piše pjesme i pjeva. Studentica je Ekonomskog fakulteta, a aktivna je u volontiranju. U budućnosti se vidi kao uspješna i neovisna žena.

2. Miss grada Zagreba

"Najzgodnija sada puca vlada"

Nika Poljak rođena je u Zagrebu, a studentica je marketinga i komunikacije. U slobodno vrijeme bavi se glumom jer desetogodišnje iskustvo pohađanja Zagrebačkog kazališta mladih razvilo joj je ljubav prema sceni i umjetnosti.

3. Miss Zagrebačke županije

"Od zagorskog vina žešća je samo zagorska žena"

Marija Vujević je učenica III. gimnazije u Zagrebu te učenica srednje glazbene škole, smjer solo pjevanje. U slobodno vrijeme igra odbojku te volontira s crkvenim zborom. Zahvaljujući svom glazbenom talentu proputovala je mnoge europske i svjetske metropole te se nada da će tako i u budućnosti.

4. Miss Koprivničko-križevačke županije

"To neje niš, to bu prešlo dok se buš ženil"

Ivana Šignjar završila je srednju medicinsku školu. Za sebe kaže da voli pomagati ljudima i upravo zbog toga je izabrala profesiju medicinske sestre. Velika ljubav joj je sviranje žičanog instrumenta cimbal, a u slobodno vrijeme rado se druži s prijateljima te trči.

5. Miss Sisačko-moslavačke županije

"Lipovljani u srcu vas nosim, kud god idem s vama se ponosim"

Sabina Čavlović iz Lipovljana u slobodno vrijeme bavi se modelingom, a upornost i optimizam su njene vrline s čim se jako ponosi. Za sebe kaže da je iskrena osoba te se nada da će uvijek s takvim ljudima biti i okružena.

6. Miss Varaždinske županije

"Dok si rekel keks"

Paula Hublin iz Brezničkog Huma se bavi sportom i glumom, a u slobodno vrijeme voli putovati i sklapati nova prijateljstva. Za sebe kaže da je komunikativna i uporna osoba te se nada u budućnosti da će uspjeti u svemu što je zamislila.

7. Miss Brodsko-posavske županije

"Ajd ne ofiraj sa mnom"

Valentina Jackiv iz Slavonskog broda u slobodno vrijeme voli čitati i trčati, a u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Studentica je fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti te joj je želja proputovati cijeli svijet.

8. Miss Splitsko-dalmatinske županije

"Jesi bija na kavi s njon"

Martina Mitar iz Segeta Donjeg je učenica Prirodoslovno-tehničke škole te se u slobodno vrijeme se bavi rolanjem i modelingom. Uspješna je u rukometu i zumbi, a za sebe kaže da je uporna i tvrdoglava.

9. Miss Istarske županije

"Najteže na uven svitu je biti čuvik"

Michelle Korenić iz Pule studentica je novinarstva, a odlično svira električnu gitaru i u budućnosti se vidi u svijetu modelinga. Za sebe kaže da je perfekcionistica te ambiciozna i ustrajna osoba na koju se uvijek može računati.

10. Miss Međimurske županije

"Da de? De da de. Pusa z Međimurja

Paula Percač iz Donjeg Kraljevca svira klarinet u dva orekestra te se aktivno bavi twirlingom. Studira dentalnu medicinu, a za sebe kaže da je vedra i vesela osoba. Voli upoznavati nove ljude i na taj način izgrađuje sebe kao osobu.

11. Miss Vukovarsko-srijemske županije

"Dunavom plovi bijela lađa, imal' koja od sremice slađa"

Ivana Grgurević je učenica Gimnazije u Vukovaru te sudjeluje u dramskoj sekciji. U slobodno vrijeme je mažoretkinja, a životni cilj joj je biti sretan te biti okružena ljudima koje voli. Za sebe kaže da je vesela i opuštena te da uživa u životu.

12. Miss Šibensko-kninske županije

"Čuvaj se bure i šibenske cure!"

Antea Lea Luketa završila je Šibensku privatnu gimnaziju te se bavi ritmičkom gimnastikom u kojoj postiže odlične sportske rezultate. Studentica je Kineziološkog fakulteta te radi kao trenerica i sutkinja s djecom kojima rado prenosi svoje znanje i sposobnosti.

13. Miss Požeško-slavonske županije

"Šta'š jest? Kruva, masti i crvene paprike"

Helena Matošević iz Frkljevaca je završila srednju medicinsku školu, a želja joj je upisati Studij sestrinstva. U slobodno vrijeme čita knjige i trči, a voljela bi se baviti i modelingom. Za sebe kaže da voli upoznavati ljude i putovati, stoga joj je želja proputovati svijet.

14. Miss Bjelovarsko-bilogorske županije

"El bi išo bečući kuć"

Ivana Matić je učenica medicinske škole, a želja joj je upisati studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike. Za sebe kaže da je jako društvena i iskrena i uvijek voli pomoći savjetom. Slobodno vrijeme provodi plešući tradicionalne plesove koji ju opuštaju.

15. Miss Primorsko-goranske županije

"Ala homo ča pojist"

Katia Kuharić iz Rijeke po je struci tehničar nutricionist, a uspješno se bavi plesom. Trenutni hobiji su joj gluma i modeling jer smatra da bi mogla biti uspješna u tim zanimanjima. U slobodno vrijeme voli volontirati i pomagati ljudima.

16. Miss Ličko-senjske županije

"Čuvaj se senjske ruke"

Tea Mlinarić rođena je u Senju i učenica je Građevinske tehničke škole, a u slobodno vrijeme se bavi manekenstvom, pjevanjem i crtanjem. U budućnosti se vidi kao poslovna žena i manekenka

17. Miss dijaspore

"Austrijanka? Malo Morgen!"

Barbara Josić iz Beča je učenica srednje škole kojoj su talent strani jezici. Želja joj je postati uspješna poslovna žena, a za sebe kaže da je uporna i ambiciozna djevojka. Voljela bi osvojiti titulu Miss Hrvatske te predstavljati svoju zemlju u inozemstvu jer kako kaže sama "to joj nije strano".

18. Miss Karlovačke županije

"Al sam jučer napravila dar-mar. Ajhaj!"

Lucia Rebrović iz Karlovca je učenica srednje škole, smjer arhitektonski tehničar. U slobodno vrijeme se bavi biciklizmom i crtanjem. Za sebe kaže da je društvena i vesela osoba, a ponekad previše radoznala i tvrdoglava.

19. Miss Dubrovačko-neretvanske županije

"Imamo li prijestolje ili samo Igru prestolja"

Mia Planinić je studentica treće godine novinarstva, a u slobodno vrijeme se bravi fotografijom i šminkanjem. Obožava putovati te upoznavati nove kulture, povijesti i ljude. Za sebe kaže da je vesela, otvorena i uporna, a ponekad i pretjerano tvrdoglava.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)