Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Izložba i defile volkswagena

06.10.2011. 22:00
Izložba i defile volkswagena


Kao i svake godine uz druženje i prezentaciju vozila ljubitelja VW organiziramo razne igre i tombolu od kojih se novac svake godine prosljeđuje u humanitarne svrhe, kazao je Novosel


Susret ljubitelja volkswagen vozila održat će se u subotu po treći put u Zadru u organizaciji Volkswagen kluba Zadar. Kao i svake godine, na susretu će biti brojni članovi iz Hrvatske, ali i iz Slovenije i Bosne i Hercegovine, koji će zainteresiranima pokazivati svoja sređena vozila. Ljubitelji “tuniranih” automobila imat će priliku vidjeti razne novitete u tuningu, ali i dotjerane starije “makine”.
– Očekujemo da će ove godine u Zadar doći između 40 i 50 članova svojim automobilima. Većinom su to starija sređena vozila, ali bit će i novih. Uvijek imamo nešto novo, a zainteresirani će to moći vidjeti u subotu na parkiralištu ispred trgovačkog centra Lidl na Benkovačkoj cesti, kazao je Mario Novosel, jedan od organizatora, dodajući da će, između ostaloga, na susretu biti izložen i potpuno sređeni golf V u koji je ugrađena i hidraulika. Dosadašnjih godina veliku pažnju privlačio je i golf II za koji je posebno dizajnirana prikolica-roštilj, od drugog golfa. No ove godine, kako su nam rekli organizatori, nije planirano druženje uz roštilj te će posjetitelji ostati zakinuti za ovaj originalni ‘komad’ automobila. Kao i svake godine uz druženje i prezentaciju vozila ljubitelja VW organiziramo razne igre i tombolu od koji se novac svake godine prosljeđuje u humanitarne svrhe, kazao je Novosel.
Zadarski klub je dio Volkswagen kluba Hrvatska, koji je osnovan u Karlovcu još 2002. godine radi okupljanja ljubitelja vodom hlađenih automobila, odnosno novijih tuniranih VW. Klub je odobren i ima podršku generalnog uvoznika za Volkswagen vozila “PZ AUTO” Velika Gorica. Program i djelovanje kluba usmjereni su prije svega na tehničko upoznavanje, educiranje, razmjenu informacija te druženje ljudi iz VW svijeta. Već prve godine klub je organizirao prvi međunarodni susret takve vrste u nas pod nazivom “VW TUNING SHOW”, a on je već poprimio tradicionalni status.


 PROGRAM SUSRETA




U 16 sati je okupljanje članova na parkiralištu trgovačkog centra Lidl, Benkovačka cesta 2, a u 18 sati je polazak kolone na ruti: parkiralište Lidla – Jadranska cesta – Zagrebačka cesta – Ulica Hrvatskog sabora – Ulica Matije Gupca – dolazak u billiard club “Gepard” gdje se nastavlja druženje članova.