Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Nagrađen je naš trud

06.11.2010. 23:00
Nagrađen je naš trud


Priznanje za najljepše uređeni izlog u akciji Nasmiješeno sunce pripalo je trgovini Organics u Ulici Elizabete Kotromanić u Zadru. Organics, koji nudi isključivo prirodnu kozmetiku renomiranih hrvatskih, francuskih, talijanskih i američkih proizvođača, u vlasništvu je tvrtke Zdravi kutak d.o.o., odnosno Marka Puhalovića. Mark, zajedno sa svojom djevojkom Marijom Bukal, brine o izgledu trgovine. Njezina je unutrašnjost, kao i vanjski dio koji gleda na ulicu, uređena jednostavno, u gotovo minimalističkom stilu koji istovremeno odaje bogatstvo i raznolikost asortimana prirodne kozmetike.
– Iznenadilo nas je ovo priznanje, tim više što nismo ni znali da smo nominirani. Iako smo otvoreni tek nedavno, izuzetno nam je drago što su ljudi prepoznali naš trud i nagradili ga “Nasmiješenim suncem”, kaže Marija Bukal, dodajući kako je trgovina uređena u skladu s asortimanom koji se prodaje, dakle prirodom.
Organics, koji drži prirodnu kozmetiku renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača, našao je put do poklonika ove vrste kozmetike. Iako nije riječ o kozmetici koja je masovno preferirana, ciljana klijentela vjerna je Organicsu.