Ivana Kraljić iz Općine Pašman najbolja hrvatska tajnica godine!

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Hrvatska poslovna tajnica – HPT, nacionalna strukovna udruga proglasila laureate
Prije svega želim zahvaliti našoj strukovnoj udruzi i općinskom načelniku Krešimiru Ćosiću koji su me nominirali za nagradu. Volim ovaj posao, a unutar udruge redovito pohađam seminare i različita stručna osposobljavanja jer je u tajničkom poslu uvijek puno izazova i različitih situacija koje su me formirale kao osobu, smatra Ivana Kraljić
Tajnice godine na svečanoj dodjeli u zagrebačkom Hotelu Esplanade

Ivana Kraljić, zaposlenica Općine Pašman, proglašena je  prošle subote na svečanoj dodjeli u zagrebačkom Hotelu Esplanade jednom od pet najboljih poslovnih tajnica Hrvatske.

Odlučila je to Hrvatska poslovna tajnica – HPT, nacionalna strukovna  udruga, koja od 1996. godine proglašava pet najboljih hrvatskih tajnica/ka godine – godišnja nagrada EA – u kategorijama: mala, srednja i velika tvrtka, proračunska i neprofitna organizacija.

Uz Ivanu Kraljić, ovogodišnje su dobitnice, Nataša Pomper, Hrvatski  geološki institut, Zagreb, Lada Radić, Hrvatski operator tržišta energije  d.o.o., Zagreb, Nana Tomić, Srednja talijanska škola u Rijeci/ Scuola media superiore italiana Fiume, Jasmina Palinić, Općina Slivno, a nagradu  za životno djelo dobila je Branka Vinković iz Grada Vukovara.

Ivana Kraljić rođena je u Zadru, gdje je završila Ekonomsko-birotehničku i trgovačku školu te stekla zvanje ekonomistice. Potom upisuje  Language school Zadar te se zapošljava kao sezonska djelatnica u Turističkoj zajednici Općine Pašman. Radno iskustvo stjecala je kao turistička  djelatnica, referentica za obradu podataka, informatorica u TZO  Pašman, zatim u Zepteru gdje je 2011. godine proglašena najboljom suradnicom.

U Općini Pašman prošla je stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa da bi 2014. godine postala administrativna tajnica  u Jedinstvenom upravnom odjelu.

- Prije svega želim zahvaliti našoj strukovnoj udruzi i općinskom  načelniku Krešimiru Ćosiću koji su me nominirali za nagradu. Volim  ovaj posao, a unutar udruge redovito pohađam seminare i različita  stručna osposobljavanja jer je u tajničkom poslu uvijek puno izazova i  različitih situacija koje su me formirale kao osobu, smatra Ivana.

U udruzi je opisuju kao pozitivnu, organiziranu, društvenu i profesionalnu osobu uvijek spremnu pomoći u svakoj situaciji, a Ivana za sebe  kaže da voli putovanja i druženja s prijateljima. Velika je ljubiteljica tenisa, u slobodno vrijeme bavi se rolanjem, bicikliranjem, tenisom i dekupaž tehnikom. Udana je i majka djevojčice od dvije godine.

Godišnje nagrade EA jedna osoba može dobiti samo jednom, a ove  godine dodijeljene su dvadeset i treći put.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno