Financijska pomoć Županije

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
razanac
Vrijednost ugovorenih radova na katastarskoj izmjeri područja općine Ražanac iznosi 9.378.000 kuna (bez PDV-a)

Radovi na katastarskoj izmjeri na području općine Ražanac započeti u listopadu 2007. godine, nastavljeni su tijekom 2008. i 2009. godine.

Sveukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 9.378.000 kuna (bez PDV-a), a

Ugovorom o javnim uslugama za obavljanje geodetsko-katastarskih usluga u svrhu izrade katastra nekretnina na području Općine Ražanac, sklopljenim između Državne geodetske uprave, Općine Ražanac, Geodetskog zavoda d.d. Rijeka i ACES-a iz Zadra, utvrđeno je da Općina Ražanac treba osigurati sredstva u iznosu od 5.626,800 kuna (bez PDV-a) ili 60 posto ukupne

vrijednosti projekta. Državna geodetska uprava, kao i kad je o ostalim projektima iste vrste riječ, sufinancira preostalih 40 posto.

Općina Ražanac je za pomoć u sufinanciranje svog dijela i u 2008. te u 2009. godini zatražila pomoć Zadarske županije.

Zadarska županija je tako tijekom 2008. godine u sufinanciranju katastarske izmjere na području općine Ražanac sudjelovala s iznosom od 27.458,78 kuna, kao prvim dijelom sufinanciranja Županije u iznosu do 2 posto sveukupne vrijednosti realizacije projekta. Tako je, naime, uređeno u svim projektima obnove katastra i zemljišnih knjiga koji se provode na području Zadarske županije.

Općina Ražanac se Zadarskoj županiji sa zahtjevom za sufinanciranjem obratila i u 2009. godini, a župan je za tu svrhu na svojem nedavno održanom kolegiju odobrio 50.000 kuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno