Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Božićna čestitka učenika GŠ “Blagoje Bersa”

Autor: Valentina Mlađen

06.12.2012. 23:00
Božićna čestitka učenika GŠ “Blagoje Bersa”

Foto: Filip BRALA



Svoju božićnu čestitku gradu će uputiti i učenici Plesnog odjela Glazbene škole Blagoje Bersa i to plesnom predstavom “Božićna čestitka”. Učenici će se predstaviti s nekoliko različitih koreografija koje su osmislili nastavnici Lucija Mikas, Sanja Petrovski, Vlasta Marotti Hrašćanec, Jasna Frankić Brkljačić, Darko Brkljačić i Tanja Stipčević.
Ove godine božićna čestitka učenika glazbene škole bit će u znaku popularnih The Beatlesa koji ove godine obilježavaju 50 godina od izdavanja prve singlice. Ove će godine svoja dostignuća i napredak u plesu učenici pokazati kroz njihove pjesme. Također, Jasna Frankić Brkljačić predstavit će koreografiju “Izgubljena melodija” s kojom su učenici nastupili na Festivalu malih plesnih formi u organizaciji Udruge Ples i dijete – daCi Hrvatska, a po prvi puta ove godine svoje plesne točke prezentirat će i prvi razred srednje škole za suvremeni ples. Svoju točku predstavit će i plesači Područnog odjela Preko.
Božićna čestitka učenika Plesnog odjela Glazbene škole Blagoje Bersa na rasporedu je u četvrtak 20. prosinca u 19 sati u HNK-u Zadar, a ulaz je slobodan.