ŽUC-u certifikat za sustav upravljanja kvalitetom

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin

U Domu Zadarske županije jučer je održana dodjela certifikata ISO 9001:2008 međunarodne norme koja propisuje sustav upravljanja kvalitetom Županijskoj upravi za ceste Zadarske županije. Certifikat je dodijeljen nakon provedenog postupka certifikacije od strane DQS UL grupe koji dokazuje da je sustav upravljanja kvalitetom u Županijskoj upravi za ceste Zadarske županije provjeren i da zadovoljava propisane zahtjeve.

Ivan Bašić, direktor prodaje tvrtke DQS Zagreb d.o.o. uručio je u ime certifikacijske kuće certifikat ravnatelju ustanove Mili Fabijanu.

- Županijska uprava za ceste ovim certificiranjem željela je dodatno unaprijediti vlastito poslovanje, odnosno uspostaviti certificirani sustav upravljanja kvalitetom u svrhu stalnog poboljšanja unutar postojećih sustava upravljanja, kazao je Fabijan ističući kako očekuje da će primjena zahtjeva norme ISO 9001:2008 pridonijeti trajnom poboljšavanju procesa Županijske uprave za ceste. Posebno je istaknuo zadovoljstvo što je ustanova certificirana od strane renomirane njemačke certifikacijske kuće s velikim ugledom u svijetu.

Direktor prodaje certifikacijske kuće DQS Zagreb d.o.o. Ivan Bašić istaknuo je kako je Županijska uprava za ceste Zadarske županije, nakon Županijske uprave za ceste Primorsko-goranske županije druga takva ustanova koja je certificirana sukladno normi ISO 9001:2008 u Republici Hrvatskoj. Također je naglasio kako je audit proveden u Županijskoj upravi za ceste ukazao na mjerljiv i transparentan način poslovanja ustanove, te na jasnu provedbu projekata od faze planiranja pa sve do realizacije istih. DQS-UL grupa posluje u preko 75 zemalja svijeta, a vodeće je certifikacijsko tijelo u Njemačkoj s preko 47.000 izdanih certifikata sustava upravljanja širom svijeta. U Republici Hrvatskoj je DQS-UL indirektno prisutan već desetak godina pri čemu su sve donedavno usluge certificiranja pružali isključivo njemački auditori u većim hrvatskim tvrtkama.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno