Pješački na Putu Bokanjca dobit će i uspornik?

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Opasno križanje
Ovaj pješački prijelaz izazvao je veliko nezadovoljstvo žitelja Melade, koji su u više navrata upozoravali na njegovu neadekvatnu izvedbu jer je vodio na neasfaltirani dio nogostupa te nije imao rampu za kolica
Zvonko KUCELIN
Pješački prijelaz i prilaz njemu sada su bolje obilježeni

Nakon nedavnog obaranja pješakinje na pješačkom prijelazu kod nedavno otvorenog supermarketa na Putu Bokanjca te opetovanih upozorenja građana na taj prijelaz, u gradskom Odjelu za komunalne djelatnosti brzo su reagirali te su dogovorili novo prometno rješenje u cilju što bolje zaštite pješaka.

- Dan nakon održavanja sjednice Gradskog vijeća na kojem je postavljeno pitanje sigurnosti na tom dijelu ceste postavljeni su reflektirajući prometni stupići na prometnom otoku. Na taj način podižemo koncentraciju vozača pri nadolasku na istaknuti pješački prijelaz. Sljedeći korak je ugradnja umjetnih izbočina na kolniku sa ciljem smanjenja brzine vozila na tom dijelu prometnice. Svakoj i najmanjoj ugradnji prometne opreme prethodi suglasnost MUP-a koju smo zatražili, odgovorio nam je Robertino Dujela, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Grada Zadra.

Inače, ovaj pješački prijelaz izazvao je veliko nezadovoljstvo žitelja Melade, koji su u više navrata upozoravali na njegovu neadekvatnu izvedbu jer je vodio na neasfaltirani dio nogostupa te nije imao rampu za kolica. Osim toga, prelazak je bio otežan i zbog stupa javne rasvjete.

Ovim radovima omogućit će se građanima da na tom dijelu grada prelaze preko ceste.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno