Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zadarskom hotelu zlatna oznaka kvalitete HolidayCheck-a

08.01.2018. 13:29
Zadarskom hotelu zlatna oznaka kvalitete HolidayCheck-a


HolidayCheck službeno je predstavio Falkensteiner Hotel Club Funimation Borik**** kao ovogodišnjeg dobitnika prestižne “Holiday Check Gold Award 2018” nagrade koje u različitim kategorijama temeljem recenzija i ocjena gostiju dodjeljuje istoimeni i jedan od vodećih svjetskih portala za rezervacije i recenzije putovanja i smještaja. Popis nagrađenih hotela objavljen je ovih dana na tom portalu, a među mnogobrojnim hotelima iz Hrvatske zadarski Hotel Club Funimation Borik prvi je i jedini koji je nagrađen “zlatnim odličjem”. Za ovu titulu potrebno je najmanje 5 godina zaredom osvojiti nagradu Holiday Check Award što je zadarski hotel postigao od 2013. – 2018. godine.
“U Falkensteineru se godinama kontinuirano ulažu značajna sredstva u obnovu hotela i repozicioniranje na tržištu. Hotel Club Funimation u ovom trenutku prolazi kroz rekonstrukciju i proširenje usluge kako bi ponovno bio spreman odgovoriti na sve izazove. U 2018. godinu krećemo s novim, poboljšanim proizvodom te se moramo maksimalno fokusirati na pronalazak kvalitetnog osoblja, kvalitetnu operativnu pripremu i na optimalno otvorenje hotela”, kažu iz Falkensteinera.
Od ostalih hotela iz Hrvatske HolidayCheck nagradu za izvrsnost osvojili su: Hotel Miramar (Opatija), Aminess Maestral Hotel (Novigrad), Falkensteiner Hotel & Spa Iadera (Zadar), Bretanide Sport & Wellness Resort (Bol), SENTIDO Kaktus Hotel (Supetar). Za ovogodišnje nagrade za najpopularnije hotele u svijetu HolidayCheck je u obzir uzeo mišljenja i recenzije više od 980 tisuća hotelskih gostiju. Portal HolidayCheck mjesečno posjeti 20 do 30 milijuna jedinstvenih korisnika koji napišu oko 10 milijuna komentara i recenzija o odredištima i smještaju.