Molitva za unutarnje ozdravljenje i oslobođenje

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Filip BRALA
Vjernici su potpuno ispunili župnu crkvu na Stanovima, šator i dvorište uz nju

Don Milivoj Bolobanić, generalni vikar Zadarske nadbiskupije, prošlu nedjelju, u crkvi Kraljice mira u Zadru na Stanovima je predvodio misno slavlje namijenjeno molitvi za unutarnje ozdravljenje i oslobođenje.

Nakon svete mise je uslijedila služba oslobađanja uz molitvu, duhovne pjesme i meditacije pred Presvetim Oltarskim Sakramentom te polaganje ruku. U mislima se prolazilo kroz sva razdoblja ljudskog života moleći za ozdravljenje i izlječenje od svih rana, ovisnosti, negativnih navika i osjećaja te za milost opraštanja i ljubavi.

Program je započeo u poslijepodnevnim satima sakramentom svete ispovijedi i molitvama, a moglo se i razgovarati sa svećenicima o problemima, poteškoćama i križevima u životu te su mnogi uz vjeru, otvorenost i predanje Bogu dobili ohrabrenje i snagu. Prije euharistije blagoslovljen je novi kip svetog Mihovila za župnu crkvu na Stanovima, koji je zaštitnik od zla. Zanimljivo je spomenuti da je upravo iz tiska izašla nova knjiga don Milivoja Bolobanića "Hrabro samo! Ja sam! Ne bojte se!". Don Milivoj je dosad objavio i knjigu "Ovce moje slušaju glas moj", kao razmatranja Bože Riječi za godinu A. Tako se planira prirediti cjelokupna trilogija za godine A, B i C, koju autor želi objaviti kao zahvalu Bogu, Djevici Mariji i Crkvi za milost pedesetogodišnjeg svećeničkog rada i služenja na Njivi Božjoj. Nedavno je objavljena i knjiga "Kako prepoznati zamke Zloga", istog autora, koja je sedmo, dopunjeno izdanje.

 Kako nam je rekao don Milivoj Bolobanić, ovakvi susreti se održavaju svake prve nedjelje u mjesecu, a na njima se uz vjernike Zadarske nadbiskupije okupe i oni iz drugih mjesta. Na susretu se prošlu nedjelju okupilo mnoštvo vjernika koji su potpuno ispunili župnu crkvu, šator i dvorište uz nju.

Don Milivoj upozorio je da je danas sve rašireniji pokret sotonizam.

- Dakle, sile zla žele na vrlo rafinirani i perfidni način ljude uvjeriti kako se može vrlo lijepo i ugodno živjeti bez Boga i posvuda se širi sebičnost, nasilje, mržnja, pornografija, upozorio je don Milivoj.

- Možda se osjećaš prazan i nezadovoljan, jadan i nevoljan, možda su vedrina i radost potpuno iščeznule s tvoga lica. Možda si se odao raznim porocima, postao možda ovisnik o alkoholu, o drogi ili seksu. I zato se osjećaš potpuno zarobljenim. Možda si nezasitan u nagomilavanju materijalnih dobara, u stjecanju novca i smatraš da novcem možeš sve kupiti. Možda osjećaš da ti sve izmiče iz ruku, ili stalno psuješ. Možda već duže vremena neprijateljstvo i mržnja razaraju tvoje srce, govorio je tijekom programa don Milivoj Bolobanić dodajući da je u Božjoj ruci sudbina života svakog čovjeka i cijeloga svijeta.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)