Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Novac preostao od liječenja preminule kćeri donirala Ani Pavić

Autor: Ljiljana Jurjević

07.02.2013. 23:00
Novac preostao od liječenja preminule kćeri donirala Ani Pavić

Foto: Zvonko KUCELIN



Sva sredstva koja su preostala od liječenja Sunčice Bajlo predana su Ani Pavić, majci dvoje djece koja se već pet godina bori s teškom bolešću


Ana Olić, majka nedavno preminule Sunčice Bajlo, jučer se javila u našu redakciju s namjerom da zahvali svim dragim ljudima koji su sudjelovali u donacijama za skupo liječenje njezine kćeri Sunčice.
– Moji prijatelji će se prepoznati i ja ih neću imenovati. Želim im samo poručiti da su sva sredstva koja su preostala od liječenja moje Sunčice predana Ani Pavić, majci dvoje djece koja se već pet godina bori s teškom bolešću, a ozbiljne zdravstvene teškoće ima i njezina četverogodišnja kći Aurora. Bila sam kod nje jučer osobno i predala joj novčani iznos za koji je gospođa Pavić rekla da je time u potpunosti pokrivena njezina terapija za ožujak. Želim zahvaliti još jednom uime obitelji Olić i Bajlo svima koji su nam nesebično pomagali, a oni će se, kao što sam rekla, prepoznati. Na žalost, moja Sunčica je otišla, ali ima još ljudi kojima se može pomoći i zbog toga sam preostali novac uručila gospođi Pavić koja je uistinu u teškoj situaciji, kazala nam je Ana Olić, koja će uskoro i skuter koji je bio prilagođen njezinoj Sunčici, darovati nekome kome je potreban.