Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

U humanoj akciji 35 darivatelja krvi

Autor: Mile Marić

07.02.2013. 23:00
U humanoj akciji 35 darivatelja krvi


Veliki odaziv akciji “Darujte krv poklonite osmijeh” kao i uvijek do sada nas raduje, a ovom prilikom zahvaljujem svima koji su se nesebično odazvali akciji. Uime onih kojima će spasiti život zahvaljujem od srca, a posebno pripadnicima Hrvatske vojske, istaknuo je Šunić


Dobrovoljnim darivateljima krvi pridružili su se i oni koji krv daju prvi put i čekali su strpljivo ispred i u prostorima Gradskog društva Hrvatskog crvenog križa Benkovac. Veliki odaziv prvoj ovogodišnjoj akciji “Darujte krv poklonite osmijeh” kao i uvijek do sada nas raduje, a ovom prilikom zahvaljujem svima koji su se nesebično odazvali akciji. Uime onih kojima će spasiti život zahvaljujem od srca, a posebno pripadnicima Hrvatske vojske, istaknuo je Marinko Šunić.
Akciji se odazvalo 35 darivatelja, a to su: Ivica Grubić, Željko Mikerević, Stipe Zrilić, Tomoslav Kljenak, Slobodan Vukasović, Neven Vuksan, Ivan Butković, Niko Jelušić, Niko Udilja, Albert Osmanović, Josip Peran, Antun Dreven, Ivan Rajčić, Jure Vrvilo, Vlatko Cajlan, Zvonimir Vuksan, Marko Barić, Goran Kurkutović, Darinko Peša, Božo Pešut, Marijan Maričić, Marinko Šunić, Miro Marković, Ante Salopek, Ivica Lonić, Marko Posavec, Ivan Bulić, Stipe Prpa, Antun Leskovar, Gabrijel Šistov, Darko Mikulić, Ivica Kostelac, Marin Zrilić, Krešimir Derganc i Ivan Mišura.
Za sve njih organiziran je zahvalni obrok u pečenjari “Šaš” i konobi “Asseria”.                  – Ovom prilikom želim zahvaliti svima koji su se odazvali akcijama dragovoljnih darivatelja krvi tako da se u deset akcija odazvalo 288 aktivnih darivatelja krvi, a od toga prvi put je krv dalo 28 darivatelja, istaknuo je Šunić.